ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka hangi eklentiler var? Daha önce başıma bazı eklentilerin çakışması sebebiyle geldi. Database ve folder ismi değiştirerek eklentileri deaktif edip sonra tek tek açarak hangisinde sorun var bakabilirsin.

Sadece öneri.
Lim10Ata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklentileri config dosyasından deaktif edip dener misin
AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Host firması bazen düzenleme yapınca açılıyor, onlarla alakalı da olabilir.
sakafat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHp sürümü nedir? Genel olarak bazı eklentilerin PHp sürümüyle uyumsuzluğundan yapabilir. Daha önce başıma geldiydi. PHp sürümünü 7.2'ye değiştirdim. sorunum ortadan kalktıydı. Ona bir göz atın isterseniz.
saaqul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın dediğini yap ve php sürümünü yükselt düzelmesi lazım hostingte sıkıntı yok ise
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genelde host ile alakalıdır bu durum. Bir de şu var çoğu site sahipleri wordpress kullanıyor ise eklentileri ha bire şişiriyorlar dur şu dur bu olsun diye panelde 10 larca eklenti aktif etmişler. Wordpress kullanıyorsanız bir eklenti kafidir o da all in seo başka da eklenti yüklemeyin.
Haklısınızda hocam şimdi new adman lazım reklamlar için, site gereği tablepress lazım. Sidebarda kayan reklamı da eklenti ile çözdüm. Post duplicator de bu sitede hayati. Mecbur oluyor eklentiler.

Arkadaşlar öncelikle; resellerde sorun vardı tüm siteler düzeldi bir bu kaldı sorunlu o yüzden cache den şüphelendim ama cache eklentisini sildim ftp den düzelmedi.

ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka hangi eklentiler var? Daha önce başıma bazı eklentilerin çakışması sebebiyle geldi. Database ve folder ismi değiştirerek eklentileri deaktif edip sonra tek tek açarak hangisinde sorun var bakabilirsin.

Sadece öneri.
Denedim maalesef olmadı hocam.

Lim10Ata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklentileri config dosyasından deaktif edip dener misin
Hocam bunu tam anlamadım ama folder adı değiştirdim sanırım eklentilerde sorun yok.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Host firması bazen düzenleme yapınca açılıyor, onlarla alakalı da olabilir.
Host'a ulaşamıyorum bunun dışında başka işlerimde var 15 yıllık dostum host firması da ondan da şikayetçi olamıyorum haliyle müsait olmasını bekliyoruz

sakafat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHp sürümü nedir? Genel olarak bazı eklentilerin PHp sürümüyle uyumsuzluğundan yapabilir. Daha önce başıma geldiydi. PHp sürümünü 7.2'ye değiştirdim. sorunum ortadan kalktıydı. Ona bir göz atın isterseniz.
7.2.23 dü düşürdüm 7.1.32'ye ama kar olmadı. 5.4.16'ya düşürme opsiyonum var ama sanırım çözüm olmayacak denemiyorum o kadar düşürmeyi.

saaqul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın dediğini yap ve php sürümünü yükselt düzelmesi lazım hostingte sıkıntı yok ise
Maalesef olmadı hocam.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genelde host ile alakalıdır bu durum. Bir de şu var çoğu site sahipleri wordpress kullanıyor ise eklentileri ha bire şişiriyorlar dur şu dur bu olsun diye panelde 10 larca eklenti aktif etmişler. Wordpress kullanıyorsanız bir eklenti kafidir o da all in seo başka da eklenti yüklemeyin.