Bende katılmak istiyorum

e-ticaret ve dropshiping sistemlerinin mantığını biliyorum. uzun zamandır da araştırma yaptım ama işte aklımdaki sorular cevap bulmadı. Örneğin bu işte müşteri ürünü aldı ve ürün çin'den müşiterinin adresine gönderildi. Bunun süresi nasıl oluyor. Ne kadar sürede ürün müşteriye ulaşıyor? gecikmeler oluyor mu, bu gecikme satışı etkiliyor mu?

facebook ve instagram reklamların da hedefleme çok önemli. bu konu da da doğru bilgilerin edinilmesi lazım. Şuanda sosyal medyadan ürü satıyorum ve ins ve face'den reklam da veriyorum. Ancak sorun reklamların iyi bir şekilde hedeflenmesi. Bazı reklamlarımda iyi dönüş oılurken (iyi dönüşten kastım orta seviye) bazı reklamlarda geri dönüş çok kısıtlı. Bazı ayrıntılar var bilmediğimiz işte o ayrıntıları bilmek başarıda çok önemli. Çok okudum, araştırdım ama malum google amcadan gelen bilgiler de kısıtlı. BURADA önemli olan bilgilerin saklanmadan tüm detaylarıyla paylaşılması.

Şirket kurmak şart mı. Yani bir memur ek gelir amaçlı bu işi yapmak istede şirketleşme önünde büyük engel. Artı şirket kurma maliyetleri vs artı bir yük. Hadi esnaf kaydı ile bu işi minumuma indirse bile resmi işler vs nasıl olacak.

Kısaca bu konu ile ilgili tüm bilgilerin eksiksiz aktarılması lazım. Hatta güzel biryol haritası çizilse (online, pdf vs) çok iyi olur. Bu şekilde soru cevap ile sayfalar arasında bir çok detay kaçabiliyor. yukarda da dediğim gibi bu iş uzun zamandır aklımda. Neden standart bir aylık gelirimiz olmasın.