Hocam şuan sektör arıyorum, bunca zaman cafe işlettim ama artık bir cafeye 400-500 bin yatırmak istemiyorum

Dükkan kirası 1600 TL işlek yerde
Eleman yok ben ve kardeşim var
Elektrik faturası ve kira harici extra cok giderim olmaz

Ben 8-10 bin hayalinle değilim hocam, 3 aydır işsizim. Asgari ücret ile 12 saat çalışacağıma Kendi işimin patronu olur daja cok kazanırım mantığındayım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam,
Aksesuarlar için size uygun bir toptancı bulmanız gerekir. Bu konuda size yardımcı olabilecek aile dostlarınızın olduğunu belirtmişsiniz bu konuda onlardan destek alabilirsiniz.
Teknik servis işinden iyi anlıyorsanız, alım-satım yaparken telefonu detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsanız, piyasadan haberdarsanız, dükkanı açacağınız yer işlek bir cadde ise ciddi anlamda düşünebilirsiniz ciddi gelir elde edenler var.
Ekstra kazanç elde etmek için isteğe göre yazı ve resim baskılı kılıflar satmayı deneyebilirsin. Bunun için gerekli ekipmanları bilmiyorum.
Telefonlar için değişik aksesuarlar mevcut biraz farklı şeyler getirebilirsen iş yapabilirsin.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam telefon aksesur ana kalbi tahtakale, tüm çevrem oradan alıyor. Kılıf olsun kırılmaz ekran olsun hepsi oradan uygun bir yerden bulabilirim diye düşünüyorum

Teknik servis den anlamıyorum hocam,dışardan yaptırıp extra ücret eklemeyi düşünüyorum. Ki zaten burada telefon satışı yapan herkes de benim gibi dışardan yaptırıp komisyon ekliyor

Bir ara pugb konsolu çıkmıştı her yerde satıld, sanırım benimde piyasayı hızlı takip edip ona göre ekipman bulundurmalıyım