Merhaba forum size bugün kış aylarında nasıl gribe yakalanmayacaksınız ve nasıl hulk gibi gezersiniz bunun karışımını vericem. Bu karışımı sorgulamadan sadece 30 gün boyunca yapın ve kışı nasıl atlattığınızı görün.
Ben kendim yoğurdumu kendim organik yapıyorum bunu siz marketten de alabilirsiniz.
3 kaşık tepelemesine yoğurdu koyun kasenin içine.
Mutlaka saf zeytinyağı bulun bulamazsanız marketten alın en kalitelisini. Bir tatlı kaşığı zeytinyağı yoğurdun içine koyun.
Ardından 2 diş sarımsak çıkarın. Sarımsaklar organik olsun. Çin sarımsağı olmasın. Sarımsakları rendeleyin içine ve karıştırıp yiyin. Ağzınız kokabilir o yüzden geceden yiyin. Hemde rahat uyursunuz yoğurt uyku yapar. bunun resmen şifa olduğuna inanıyorum ben. Ekşi de okumuştum bir kişi sadece zeytinyağı ve sarımsakla kanseri yenmiş. Bende faydalarını görüyorum. Ve imkanınız varsa balık tüketmyiorsanız mutlaka omega 3 balık yağı takviyesi alın. Buda kalbe çok iyi geliyor. Ve bol bol su tüketin.
Sarımsak, zeytinyağı ve omega3 ün faydalarını internette araştırın ve bana hak vereceksiniz.
NOT: Sarımsak sık sık kullanıldığında tansiyonu düşürücü etkisi bulunmaktadır. Aynı zamanda sarımsak bazı insanlar üzerinde mide bulantısı, mide ekşimesi veya şişkinlik yaratabiliyor. Aynı zamanda sarımsağın kan inceltici özelliği sayesinde herhangi bir cerrahi girişim öncesinde kullanılması tavsiye edilmez. Kullanılacaksa da muhakkak uzmana danışılmalıdır. Sarımsak aynı zamanda HIV ilaçları ve kan inceltici ilaçlarla da etkileşime girebilir.