Ailen sana terbiye vermediği için üzüldüm, düşüncenin böyle olmasınada ayrıca üzüldüm. Ben bu dünyaya 50 kere gelsem Aynı yaşta Aynı kadınım ile evleneceğim, o senin haddine değil 18 yaşını dolduran Herkes evlenir bu yasalarda olan bir şey, sana evlenip evlenmiyeceklerinide sormazlar haddini bil haddini asıyorsun
Ek olarak gereksiz Adam alamıyorum demedim kesinlikle almıyorum dedim.
Okurken çok garipseyerek okudum konularına da baktım, bende çok erken yaşta evlendim, erken yaşta evlilik her zaman seni 10 adım daha ileri de başlatır hayata. Sorumluluklar deneyimler arkan da kuvvetli ve güçlü inançlı bir kadın varsa sana her zaman destek ise sen her zaman yolunu bulursun, asla VAZGEÇME.Allah her kuluna rızkı verir her boğazın rızkı vardır, fakat velakin, bura da bu konuları yazman bazı kendini bilmez sadist ruhlu insanların ağzına sakız olur, ve ağzında çiğneyip dururlar seni, demogoji yerine bura da konu açmak yerine birşeyler oku ve kendini geliştir. Her işe gitme ve atlama, hedefini belirle ve onun üzerinden yürü, bana özelden mesaj at sana bir iş sunarım, ve sanal kartlar ile sporitfy netflix üyelikleri bile açıp kazanabilirsiniz, adsense ile uğraşıp emek verirseniz o bir ağaç Gibi ileri de size meyve verir. Geç verir fakat garantili verir, ne kadar sularsan o kadar çok meyvesini yersin.
Allah sizi korusun, herşey gönlünüze göre olur umarım.