• Kanal Adresi : (ciddi olduğunu düşündüğüm kişilere )
  • Kanalın abone sayısı : (Organik ve Süs)
  • Toplam video görüntülenme sayısı : (Organik ve Süs)
  • Hesap Kayıt Tarihi : (2015)
  • Kanalın dili : Türkçe
  • Kanaldaki videoların türü ve sayısı : (karışık)
  • Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : ( Evet 1 ay sonra kalkacak hepsi. 2 tane var sanırım )
  • Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Oynatma listesi engeli var 1 ay kaldı kalkmasi için
  • Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
  • Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :evet
  • Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :düne kadar açıktı
  • Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
  • Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 3 dolar
  • Kanal Hakkında Ek Bilgi :
Merhaba arkadaşlar kanalım uzun süredir sorunsuz ilerliyor du normalde video üretiyorum sadece ilerde lazım olur diye sürekli saçma sapan videolar atıyordum para kazanma yıllardır açık toplam 400 TL pqrw çektim şuan 35 TL var Adsense de pin li
Adsense ile beraber verilecek

Kanalda genelde hack vs programlar paylaştığım için politika dan dolayı para kazanma durduruldu daha önce de olmuştu 1 sonra başvurdum açıldı yine aynı şekilde videoları silip bir kaç video atıp baş vurursak açılacaktır uyarı da bu yönde 1 ay sonra başvur diyor

Kanalın şuan 7200 abonesi var son 1 aylık abone sayısı 1000 civarı
Kanalı özel kılan 2 şey var.
1. İzlenme botu içinde dâhili gelecek
2. Abone botu içinde dahil olacak
Bunların ikisi de sınırsız dir
Kanalda 5 adet oynatma listesi var bu oynatma listesine eklediğiniz en uzun 1 saatlik video günlük 500 1000 izlenme alıyor ve 1 saat dolu dolu izleniyor ve sınırsız bir şeydir bu işlem falan gerek mez oynatma listesinin özelliğidir .
Abone işi de addmefast den geliyor . Ve sınırsız dir
İçinde 11111 puan var hesapta ve 50 puan vererek abone kasıyorum ve hiç hir puan düşüşü olmadan sonsuza dek abone kasabilirsiniz aşağıda resimre görüldugu üzere hepsi addmefast den geliyor ve düşme ve yok .

Dedigim gibi kanal pwrw kazanma açılacaktır yakında emin olabilirsiniz

Ama sıkıldım artık zaten aktif kullanmıyorum kanalı alan kişiye de herşeyi silip vericem

İstediğim fiyat ise .acikartirma usulü
6000 TL den başlıyorum 100 ve katları katılabilirsiniz 48 saat sonra teklif veren kişi alır . Adsense fiyata dahildir . Admefast hesabı fiyata dahildir . gmail adresimi veremem yalnız özel.sahsima ait alacak kişi hakledefektir o işi kendi uzerine geçirecek gmail imi iade edecektir . Hayırlı olsun arkadaşlar