Geçmiş olsun öyle ev sahipleri çok fazla maalesef
Kiracı olarak sorularınıza cevap vermek isterim
- Öncelikle vicdanım rahat çünkü eve hiçbir kiracının yapmayağı kadar masraf yaptım. Abonelikleri kapatıp, son aidatları vs ödemeden, çekip gitsem? (Depozitom da içeride kalacak tabi bu durumda) Ne yapabilir?
aidat tutarınız ne kadar ki depozito tutarını bırakmak istiyorsunuz bu sakın yapman evden çıkarken tutanak yapılması gerekir borç harç yoktur anahtarı teslim aldım demesi gerekir
şunu yapabilir evime böyle böyle zarar verdi diyip sizi şikayet edebilir.- Kira bildirisi vs. yapmadığı için eski fiyattan ödemeye devam etsem? Ne yapabilir?
Sözleşmede yazan tutar üzerinden ödenir ( Bu sene zam yapacağını dile getirmedi ve 2 ay sonra arayıp ) burada siz şunu diyebilirsiniz biz 2 kırayıda eski tutardan ödedik diyebilirsiniz aslında 2 ay sesini çıkarmadığı için
eski fiyat üzerinden devam edebilirsiniz. ( tabii parayı bankadan gönderiyorsanız )
Aynısı çünkü benim başıma geldi. adam zam yapmayı unutmuş aradan 3 ay geçti 4 ayda aa biz zam yapacaktık unuttuk 4 ayı zamlı istedi bende 3 ay kabul etmişin bundan devam etmemiz gerekiyor dedim avukat kuzenimdi onada sorduğumda sen haklısın demişti.
Tam olarak başıma gelen madde bu hocam; "Aynısı çünkü benim başıma geldi. adam zam yapmayı unutmuş aradan 3 ay geçti 4 ayda aa biz zam yapacaktık unuttuk 4 ayı zamlı istedi bende 3 ay kabul etmişin bundan devam etmemiz gerekiyor dedim avukat kuzenimdi onada sorduğumda sen haklısın demişti."
Cevabımı aldım teşekkürler