Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim sorunu nokta atışı tespit ettiniz.

Verdiğiniz fonksiyonu belirttiğiniz yere attım. Dosyayı kaydetip yeniden açtığımda otomatik olarak bu hale geliyor kod. Gördüğünüz gibi Ç, Ü, Ö, ç, ü, ö harflerinde değişiklik yok. Aynı zamanda ' (tırnak işareti) ve altbaşlıklardaki boşluklarda da problem tespit ettim.

Ben de bunun üzerine bu link üzerinden Ç, Ü, Ö, ç, ü, ö harflerini temsil eden numerik karakterleri buldum ve değiştirdim;

Fakat bu değişiklik sonrasında da Ç, Ü, Ö, ç, ü, ö harflerindeki hata giderilmedi.
2. düzenleme olarak aşağıdaki kodu kullandım.
Bu kullanımda da ü, ö ve ç harfleri düzeldi fakat Ü, Ö ve Ç harflerinde değişiklik yok. Fakat Ü veya ü kullanımında ikisinde de uuml karakteri çıkıyor. Ü'yü temsil eden karakteri nasıl çözücem anlayamadım.

uuml - ü, Ü
/tr/ispanya-yuksek-lisans/#ispanya-yuumlksek-lisans-uumlniversiteleri

ouml - ö, Ö
/tr/amerika-universiteleri/#sehirlere-ve-eyaletlere-goumlre-amerika-uumlniversiteleri

ccedil - ç, Ç
/tr/ispanya-yuksek-lisans/#ispanya-vizesi-iccedilin-gerekli-evraklar

rsquo - ' (Tırnak işareti yerine rsquo geliyor.)
tr/ispanya-yuksek-lisans/#ispanyarsquoda-konaklama

nbsp - Bir de ekstra olarak altbaşlıkların başında veya sonunda sahip oldukları boşluklar yerine nbsp getirdi.
/tr/kanada-lise/#kanada-lise-tiplerinbsp

Yorum düzenleme notu: Yukarıdaki kodların tamamını burada phpkod olarak girdiğimde r10 otomatik olarak numerik karakterleri türkçe karakterlere çevirdi. Bu yüzden kullanılan tüm kodları image olarak yerleştirdim.

Sorunu aşağıdaki kod ile çözdüm. Çok teşekkür ederim yardımınız için. Umarım aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara da faydalı olur konu.