Bence harika bir uygulama sigara içmeyen biri için ve çevre için harika bir haber. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum dışarda sigarayı içip çöp kutusuna atan insana 1 2 defa rastladım hep yerlere atıyorlar ayrıca duraklarda parklarda sigara içenlere caydırıcı cezalar verilmeli çocuklara kötü örnek olup çevreyi kirletmeletine izin verilmemeli kutlarim devlet buyuklerini bu yılki en güzel haber bu.
Hocam araç özel iyi içki içsin 24 saat telefon kullansın birini ezersen araç özel dersin trafikteysen tum dikkatin yolda olmalı. Senin özel aracım diyenler kimsenin hayatını tehlikeye atamaz ayrıca ülkede neredeyse herkesin özel arabası var kanunlara uymak düzen getirir
Araç içerisinde sigara içmeyi hep şoför gözünde bakmışsınız fakat şoförün yanında ki bir yolcuyu da sigara içerken gördüklerinde acımayıp cezayı kesiyorlar belki yasada şoför diye geçiyordur bilmiyorum ama polisler araç içerisinde sigara içeni görünce de kesiyorlar cezayı şuanda. Bu insanın özel alanına müdahaleden başka bir şey değil.