beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.
kapalı alanlar dışında, kamunun ortak kullanım alanı olan park ve bahçelerde de yasaklanmalı. evlerin balkonlarında banyo ve tuvaletlerinde de yasaklanmalı.
içene kokmuyor olabilir içmeyen biri olarak ne yazık ki iğrenç bir koku yaydığınızın farkına varın. alt katta balkonda yakanın pisliği banyoda içenin havalandırmadan gelen pisliği içmeyenleri ciddi manada rahatsız ediyor.
evin içine kadar karısıyosanız birazda kiraya destek çıksanız aslında fena olmaz. sonuçta evin neresinde napacağımıza kadar verebiliyorlarsa ben şahsen kiranın yarını vermesini beklerim hatta vermezse olay çıkarırım

kapalı alanlarda ve ortam kullanım alanlarında kesinlikle içilmesine karşıyım sonuçta herşeyi geçtim astımı olan birine ciddi zararlar verebilir. ancak devlette biraz abartmaya başladı şahsi malımda neler yapacağıma karışmak insan haklarına aykırı. ben parasını vermişim arabadan daha çok olan vergisini ödemişim deposunu doldurmuşum devlet gelip burda içemezsin diyo özel mülke karışmaya nasıl hak buluyor anlamıyorum. gerçi bizim halk illa taraf olma çabası sayesinde devlet her konuda yürüyebiliyor. adam arabada sigara içmek yasaklanınca yasaklansın tabı ıcemesınler diyor, zam gelince bıraksınlar abi ne var içmesinler diyor yav arkadas sizene isteyen ıcer isteyen içmez. şahsen ben 10yılı aşkın süredir kullanıyorum ancak kapalı yerde içmem içmeye zorlamam bile. sokakta yürürkende içmem sonuçta hasta birine denk gelir duman sıkıntı olur dıye şimdi ben bu kadar dikkat ederken suçum gunahım ne?