Kendimizde ya da başkalarında farkettiğimiz kusurlara ilişkin bir blog yapılabilir bence.. Biraz piskolojik makaleler, bir kaç piskologtan yazı falan derken 1 sene sonrası piskoloji ve pisikiyatri alanında alacağın reklamlar kendini devam ettirebilmesini sağlayabilir projenin.

Diğer bozuk ürünlerin satılabileceği fikrine pek sıcak yaklaşamadım çünkü çok problem çıkabilecek bir alan bence...Alan ve satan memnuniyeti zor ve durduk yere davalarla uğraşmanız gerekebilir diye düşünüyorum...

Zıt anlam düşünülebilir.. Kusurlar, kusursuzluğun farklılığıdır, kusurlar olmadan kusursuzluk bilinemezdi falan dedikten sonra MARKA yı patlatabilirsiniz.. Araba markalarından birinin, kafası fazla çalışan bir reklam yazarı böyle bir fikir atarsa, site bile yapmadan sadece alan adına çok yüksek paralar alabilirsiniz... (Bu oldukça şansa bağlı bir ihtimal tabii )

Bilemedim ben şansımı blogtan yana kullanırdım sanırım Ne de olsa SEO ölmez, linksiz SEO olamaz 5 -10 link neye yeter, sürekli içerik yazısı almak gerekir, dolayısıyla her zaman müşterisi vardır.. Sloganımız belli : We love Google