localseoturkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezik olduğunun farkında olmayan milyonları kurtarmak istiyor. Ama düzenden memnun olan devam etsin. zaten. Bize ne. Aynen dediğin gibi
Erkeğin eziği kadın karşısında değil, diğer erkeklerin karşısında belli olur.
Adam olan erkekliğini kadına değil başka erkeklere ispat eder.
Ezik erkek dediğin adamların ezik olmalarının nedeni erkek egemen toplumda diğer erkekler arasında kendilerine saygın yer edinecek bir başarıları bir fonksiyonlarının olmamasıdır.
Çünkü diğer erkeklere kendini ispat edebilen adamın bir kadına kendini ispat etmesine gerek yoktur.
Erkeklere söz geçiremeyen ezikler kadına söz geçirerek mi kendini iktidar sahibi hissedecek?
10 senedir aynı yerde çalışıp bir kademe terfi edemeyen, kimseye lafını geçiremeyen adam evde karısına laf geçirince mi eziklikten kurtulacak?
Kadınlar zaten sorumluluklarının farkında olan, dünyada bir fonksiyonu, bir vasfı, bir başarısı olan erkeklere farklı yaklaşıyorlar.
Erkeğin hayata karşı bir duruşu bir vasfı yoksa tüm dünyanın karşısında ezildiği gibi kadının karşısında da ezilir.
Eğer adam diğer erkeklere kendini ispat edebiliyorsa bir kadının ona saygısı ve bakışı da zaten farklı olur.

Ben boşandım kardeşim, eşim benden bir kuruş nafaka istemedi.
Boşanırken tazminat falan da istemedi.
Çeyizinde getirdiği herşeyi aldı götürdü, benim tarafımdan gelenlerden bir çatal bıçak tencere bile almadı.
Çünkü eski eşim okumuş eğitim görmüş hayatını tek başına rahatça geçindirecek bir işi ve geliri olan bir kadındı.
Eğer eşinizin kendine yetecek bir işi, bir geliri, bir vasfı varsa ve çocuk yoksa senden nafaka bile istemez.
Erkekten nafaka koparmaya çalışan her 1 kadına karşı, boşandığı eşinin ve çocuklarının nafakasını ödemeyip mağdur eden 100 erkek var.
Sorsan bu erkekler kendilerini adam zannederler ama bir kadın 2 çocuğun nafakasını çıkaracak vasfa sahip değiller.

Sen ev kızını alıp 2 çocuk yapıp 5 sene sonra aldatmaya kalkarsan, ya da ayrılmaya kalkarsan kusura bakma ömür boyu nafaka vereceksin.
Bu kızı aldığında kızın bir vasfı yoktu, babasının evindeydi, sen evlendin ev işçisi haline getirdin.
Sonra bu kızdan ayrılırken elbette nafaka vereceksin, bu kız hayatına yeniden birini alana kadar nafaka vereceksin.
Ömür boyu hayatına birini alamazsa ömür boyu nafaka vereceksin.
Çünkü sen olmasaydın başka biri ile bir ömür bir hayat sürebilirdi belki bu kız.

Vasıflı kadınlar ve adamlar kendilerine vasıflı eş seçerler.
Bir kadınla hayatlarınızı birleştiriyorsanız evli ya da boşanmış olarak ona ömür boyu destek çıkabilecekseniz evlenin.
Bu kızın yaşam standartlarına bakın, karşılayabilecekseniz evlenin.
Ayda 5 bin maaş alıp range rovera binmiyoruz değil mi? Çünkü bakımı, parçası, vergisi, kaskosu ağır gelir.
O zaman yaşam standartlarını karşılayabileceğimiz ya da ayrılırsak kendi kendine yetebilecek bir kız seçmek lazım.
Yok bir kadının yükünü ömür boyu taşıyamayacak kadar ezik bir adam varsa o da evlenmesin.
Evlilik çocuk oyuncağı değil.
Erkeklerin hormonları azıyor, gidip evleniyorlar, sonra heyecan hormon bitince ben boşanayım ama ömür boyu nafaka vermeyeyim kadına diyorlar.
İşte asıl eziklik budur. Dik duran erkek hatasının bedelini de ömür boyu öder.