photoshop yap hocam kimse gidipte doğrumu diye bakmaz

))) devlet dairesinde durumlar çok vahim inan bana hiç bir sorun yaşamazsın

not: şakaydı
Denedim, usulsüz belge düzenlemeden içeri aldılar falan dermişim...

Elimize yüzümüze bulaştırırız biz

Şaka yaptığınızın farkındayım hocam, bütün yorumlarınıza her ihtimale karşı diye "şakaydı" yazmışsınız
imar barışı devam ediyor mu?
İmar barışı bitti hocam.
belediye kendi uydu ve drone ile çekilen görüntüleri kendi alt yapısında saklıyor. zaten cezalar o görüntülere göre veriliyor
imar barışı öncesi yada sonrası ev ne durumda görebiliyor.
tapu kadastro biriminde işine hakim birisi size görüntüleri verebilir.
Teşekkürler hocam. Sizin ve bir hocamızın tavsiyesiyle sabahtan tapu kadastrodan uzaktan bir akrabasıyla konuşmuş babam. Umarım olumlu sonuçlanır.
Tapu kadastro daireleri periyodik olarak uçuş yapar. Bunları kayıt altına alırlar. Bu alımlar google gibi yerlere yansıtılmaz. Kendileri arşivler. Onlardan coğrafi konuma istinaden, evrak sunacağınıza dair belge almayı deneyebilirsiniz. İmar affından sonra evi yıkıp yaptıysanız zaten onlar farketmiş, ondan istiyor olabilirler. Bölgeyi tanıyan ve tapu ile arası olan bir haritacı ile çalışmanızı öneririm. Zaten zemin tespit evrağını onlar yapıp sunuyor. Bu gibi işlerle de uğraşmaları gerekir.
Fikriniz için çok teşekkürler hocam. Sizlerin tavsiyesiyle babam sabah uzak bir akraba buldu tapu kadastrodan. Bakalım, bilgi alıp bize geri dönecekmiş. Biz başka şehirde yaşadığımız için anlık gidemiyoruz tabi. Baktık olmadı, birebir gidip bilgi alacağız.
Hgm küre diye bir program var hocam. Baya yakın tarihli diye biliyorum. Kesin sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler ilginiz için. Denedim fakat o bölgenin 2015 fotoğrafını çekmiş. Google den daha eski.
Hocam köyün üstünde bi drone kaldırın görüntüleri alıp gerekli yerlere gidin bu kadar basit.
Çözümünüz için çok teşekkürler. Dron aklıma gelmişti, fakat bu sefer adamlar "Dalga mı geçiyorsun kardeşim, biz uydu diyoruz sen dronla çekmişsin" falan der diye çekinmiştim açıkcası

Siz de deyince, şimdi aklıma daha çok yattı
alır hocam, benim bire bir yaşanan bir olay var bildiğim ama buradan anlatamıyorum

)) neyse şakaydı şaka
Yok yani öyle bir olay, değil mi hocam
Uydu görüntüsü yok ise fotoğrafları sizin çekip belgelemeniz gerekiyor. Arkadaşların dediği gibi bir drone ile yada yüksek bir yerden mülkünüzün fotografını çekin gittiğiniz zamanda uydu da güncel görüntü yok en güncel hali budur deyin. Biraz zorlamanız lazım yoksa o devlet dairesi işi başından savar gönderir.
Tapu kadastrodan bir şey çıkmazsa, dediğiniz gibi en mantıklısı drone ile çekmek hocam. Çok teşekkürler tavsiyeniz için. Umarım umursamaz bir memur denk gelmez