Merhaba dostlar,
Yaklaşık 40 gündür süren bir sol kol uyuşmam var. Hatta foruma konusunu bile açmıştım;
https://www.r10.net/off-topic/211751...-uyusmasi.html
Nöroloji servisi ile görüştüğümde EMG raporlarına göre sinir sıkışması olduğu söylendi. Karpal tünel bilekliği ile beraber ilaçlarımı kullanıyorum. Ancak geçmiş değil.
Kol uyuşması ile beraber sol göğsümde de ağrı meydana geldi. Bu 2 ağrı 40 gündür beni psikolojik olarak mahvetmiş durumda. Geceleri uyuyamıyor, kötü kötü senaryolar düşünüyorum. Anlayacağınız ölüm korkusu yaşamaktaydım.Nöroloji sonrasında içimde şüphe kalmaması için kardiyolojiye de göründüm. Kalp ultrasyonu, EKG raporlarında herhangi bir sorun yok dedi geçti doktor. Nöroloji ve kardiyoloji konusunda devlet hastanelerinde inan istediğinizi alamıyorsunuz.
Yaptığım araştırmalar sonucunda bende sinir sıkışmasından ziyade boyun fıtığı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bilgisayar ekranına sürekli baktığımda ensemde hissedilebilir ağrılar oluyor. Günlük minimum 12 saat bilgisaar başında olduğumuzdan boyun fıtığı bizlerin meslek hastalığı olduğunu ve bir gün bize de uğrayacağını düşünüyordum. Sanırım o gün geldi çattı.
Boyun fıtığı için hangi birime başvurmak gerekiyor? En azından bi MR çektirerek uyuşma ve göğüs ağrılarım için bir tedavi yöntemi bulayım.
Sigortamız yok. Her devlet hastanesine gittiğimde muayene 50, tahlil ve raporlara 50, 50 vermekten bıktım (40 günde ilaçlar dahil 1,500 TL+). Bu süreç beni ekonomik olarak da zorladı. Aldığım işleri de zamanında bitiremiyorum. Bu sefer adam akıllı bir hastanede doğru bir doktora görüneceğim. Gerekirse bankadan ufak ihtiyaç kredisi dahi çekebilirim. Bu nedenle önereceğiniz birimlere ihtiyacım var.