Uzun zamanlar dropshopping ne pintopin arasında kararsızım kaldım. Ekim kaya cok yüksek fiyat isteği için pinterest eğitim alıp sektöre giriş yaptım
Şuan için 3 ay oldu ve günlük 20-30 TL (adsense kısıtlama öncesi 70-80 TL) gelirim var
Ama her zaman içimde ukte olmuştur dropshopping.
Eğer ki özelde iletşime geçersek ben Size pinterest olarak her türlü bilgimi seve seve aktarırım
Sizlerde bana dropshopping hakkında bilgi verirsiniz bir birimize gelir ve reklamı üzerinden yardımcı olabiliriz hocam
Aklımdaki sorular
1) Amazon aylık para alıyor. Biz Amazon ile mi çalışacaz yoksa kendi e ticaret sitemizi mi kurucaz
2) Ürünleri, üret - depoya gönder- sat şeklinde mi ilerlicez yoksa sadece satış odaklı mi çalışıyoruz
3) Ürünleri nasıl bulucaz? Örnek veriyorum kılıf satıyoru, sadece kılıf üzerinden mi yürüyelim yoksa Ekim kaya gibi binlerce ürün mü eklicez
4) Daha önce cafem vardı instagram facebook sporsonluk reklam verme hakkında bilgim var, bunu dropshopping ürün ile arasında fark mi?
5)Tüm ürünlere tabikide reklam verme bütcemiz yok siz hangi ürünleri reklam veriyorsunuz? Satıcağına emin olduğunuz mu yoksa kar oranı yüksek olanı mı?
6) ürünler sitenize veya depoya toplu mu ekliyorsunuz (xml) tarzı yoksa tek tek mi
Dediğim gibi site kurulum da, ürün satışında hatta esnaflık da bilgim var ( esnaflık her ne kadar konu ile alakası olmasada

)
Hali hazırda dünya geneli günlük 1.5k hitli (günden güne artıyor istersem 10k bile yaparım) sitem var, bu sitelerden reklam vererek daha cok satış yapabilirim
Sizden deetaylı bir PM bekliyorum
İlginiz için teşekkür ederim hayırlı kazançlar