Sağlık sisteminde ciddi sorunlar olduğunu ancak ciddi hastalığı veya hastası olan insanlar anlar. Poliklinik ve ASM'lerden ayak üstü ilaç yazdıranlara göre herşey yolunda.
Şimdi hastalığınızın durumunu bilmemekle birlikte başımdan geçenleri anlatmak istiyorum.
Ben 5 yıl önce grip ile başlayan bir hastalıktan yanlış tedavi ve önemsenmeyen tablo nedeni ile akciğerlerime sıçraması sonucu %30 'a kadar düşen ve kendi kendine boğulacak seviyeye geldim.Devlet ve araştırma hastanelerinden sonuç alamayınca bu konuda uzman bir özel polikliniğe gittim. Doktorun uzmanlığı nedeni ile bu tercihte bulundum. Doktor normal de hastaneye yatman lazım , ama oradaki hastalar da çok ağır senin hastalığınla birleşince yoğun bakımlık olursun işin ucu kötü dedi ve kendi ev tedavisini hazırladı. Hamd olsun ben Allah'ın izni ve doktorun vesilesi ile sağlığıma kavuştum. Fakat tekrar ediyorum bu kadar ağır bir tablo yaşamadan önce 3 farklı doktora gittim .Bunlardan biri araştırma hastanesinden doçent idi , fakat bana doğru teşhisi koyamadı.
Sizi ilgilendiren kısmı ise bu tedaviden sonra bende toza karşı alerji meydana geldi . Kendi evim de rahatça yaşayamıyordum. Göz kızarması , burun akıntısı , kulak çınlaması v.s . Doktora gittim bir sürü alerji ilacı verdi. Ancak biraz kullanınca bir tanesi bende alerji yaptı. Kalp atımlarım değişti , Sanki yerinden çıkacak gibi kalbim çırpınıryordu. İlacı da tedaviyi de kendi isteğimle bıraktım.
Bu arada tabi şikayetlerim devam etti. Kendim de arıcılık yapıyordum. Arı havasının alerjiye iyi geldiğini .Kestane balı ve propolis karışımının da desteklediğini öğrendim. Bir süre kovanları açıp , doya doya içime çektim. Daha sonra propolis kullanmaya başladım. yaklaşık 2 yıldır sürekli kullanıyorum,şükür ki alerji adına bir sorunum kalmadı.Çok tozlu ortamlara girdiğim de bir miktar etkiliyor ama eskisi gibi değil. Evim de rahatça oturabiliyorum.
Demem o ki tıbbi tedavinizi elbet te yaptırın ancak alternatif yöntemler aramanız da fayda var.
Geçmiş Olsun.