senin dediğinle aynı şeyler söyledim zaten gideyim şubeye oradan öğreneyim en mantıklısı o şuan için aşırı çöp bilgi var bu konularda
Aynı şeylerden bahsetmiyoruz. Yeniden yoklama durumu oluşuyormuş bilgisi yanlış bilgi. Siz başvurunuzu yapıp yoklamanızı olmuşsunuz buna mütakip celp belgeniz çıkmış. Sadece sistemlerdeki yoğunluktan dolayı yoklama bilgileri sisteme geç yansıyanlar oldu yani doğal olarak celpler açıklandıktan sonra sisteme yoklaması yansıyanların celp bilgilerinde yoklama YOK şeklinde kaldı. Aslında yoklamanız mevcut sadece celp belgenizde yazmıyor. Şubenize gidip sorduğunuzda da size yoklamanız olduğu söylenecek. Siz sevk belgeniz çıkınca birliğinize teslim olacaksınız sadece.
Bunları nereden biliyorum diye merak ediyorsanız yaklaşık 6-7 aydır bedellilerin 2000 kişilik whatsapp gruplarında yöneticilik yapıyorum sizin durumunuzda olan bir çok kişi bu durumdan dolayı şubeye gitti ve hiç bir sorun olmadığı kendilerine söylenip geri döndüler.
Bilmediğim bir konu olsa zaten böyle önemli konularda yorum yaparak kimseyi yanıltmam.