Aşağıda belirtilen hesaplar satılıktır. Doğum tarihleri, üyelik oluşturma tarihleri ve arkadaş sayılarını görüntüleyebilir; ardından almayı düşündüğünüz hesap varsa bana ulaşabilirsiniz.
İletişim:
Whatsapp:
530 877 84 79 Hızlı Whatsapp İçin Tıklayınız xxxxx|xxxxx|4 Mayıs 1998|2011(Kayıt olma tarihi) 2010-2011-2012 tarihli fotoğraflı ve arkadaşlı hesaplar - 15 ₺ 4000 ve üzeri arkadaş sayısına sahip aktif hesaplar - 45 ₺
Hesapların hiçbirinde herhangi bir engel tarzı sıkıntıyla karşılaşmazsınız. Hesapların hiçbirinde engel yoktur. Kesinlikle reklam açacağınızın garantisini maalesef veremiyorum, çünkü aktif olarak reklamla uğraşmıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook Yorum ve Değerlendirme Hizmetleri - 1 ₺ (Yorum başına)
Sayfanızdaki, profilinizdeki, gruplarınızdaki istediğiniz postlara yorum ve değerlendirme yapıyoruz. Dilediğinizi yazıyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayfanıza Arkadaş Önerme Hizmeti - 2 ₺ (500 Arkadaş)
500 Arkadaş -
2 ₺
5 Adet 2014 öncesi hesaplar için sipariş verilmiştir.
Düzenleme : Hesaplar başarıyla satın alınmıştır.Hızlı bir şekilde hesapları ilettiği için teşekkür ederim.Hayırlı satışlar