Öncelikle iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Birilerine yardımcı olmak, insanlarla bir şeyleri paylaşmak muazzam. Sitemiz üzerinden yalnızca kendimiz de satış yapabilirdik, birlikte bir şeyler yapalım, herkes birbirini desteklesin istedik.

Kısaca bahsetmek gerekirse backlink tescilli bir marka, bu konuda çok ciddi yatırımlar yapan @beachturk; e tekrar teşekkür ediyorum. Ben üniversiteye henüz başlamışken backlink markasına bakıp sitenin ismi hakkında hayaller kurardım. Geçmiş traderlara bakarsanız göreceksiniz, tanıtım yazısı satışına da henüz üniversite öğrencisiyken başladım. Düşünün öyle bir insan için backlink'in ne kadar ulaşılmaz olduğunu. Bu domain ile ne kadar kazanıyor acaba diye düşünmedim değil. O yıllarda müthiş işler yaptılar.

Üniversite bitti, iş hayatına girdik derken bir gün backlink.com.tr ' nin satıldığına dair bir ilan gördüm, hiç düşünmediğim bir olaydı ve tabi o zaman evlendiğimiz için hanımdan icazet aldık.
Burasını tahmin edebilirsiniz, hiç bu işlerden anlamayan birine tanıtım yazısı, backlink nedir anlatmak pek kolay değildi. Bu aşamayı size inanan biri varsa rahat geçebiliyorsunuz, ben de bu açıdan şanslıydım. Teşekkürler @Starstuff; kısa sürede bu işe motive olman olağanüstü olarak tabir edilebilir. Backlink bugün bu noktadaysa en büyük destek eşimdendir, es geçmek doğru olmaz.

İşe başladığımızda gelen paranın tümünü reklama ve sistemi geliştirmeye harcadık. 2018 ocak ayı archive kayıtlarına bakarsanız sitenin gelişimini her ay için görebilirsiniz.
Bugün geldiğimiz noktada, sitemize gelen tüm müşterilere en iyi fiyatı sunmaya çalışırken satıcılara da maksimum satış sayısına ulaşmaları konusunda reklam desteği sağlıyoruz. Hala kazanmaya değil, bir pastayı bölüşmeye uğraşıyoruz.

Bugün şunu rahatlıkla iddia edebilirim, Türkiye'de hiçbir çoklu satıcılı sistemde bizim satıcılarımız kadar satış yapabilen insanlar yoktur. Her siteyi tek tek üyelik tarihleriyle birlikte kontrol edin,sitemizde her şey şeffaf, kim ne satmış, ne zaman sisteme kayıt olmuş gösteriyoruz. Bugün ( webrazzi, adwords, wmaracı planlı adwords, mail marketing, push notification, facebook, instagram ) aynı anda tümünden reklam çıkacak kaç site sahibi var? kaç tanesi gelirini sizinle paylaşır, hangisi müşterileri daha ucuz hizmete ulaşsın diye uğraşır?

Biz uğraşıyoruz. En iyi hizmeti, en düşük fiyata verip herkesin aynı anda kazanabileceği optimum noktayı bir şekilde bulacağımıza inancımız tam.

Süreç içerisinde hakkımızda iyi yorumlar olduğu gibi kötü yorumlar da olacaktır. Herkesi memnun edemeyiz, hep optimumu amaçlıyoruz dediğim gibi. Ancak hiçbir zaman haksız olmamaya özen gösteriyoruz. Genç kardeşlerimizin bazı şeyleri görememesi normal, ben bireysel olarak her daim gençlere destek olmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince. Özellikle öğrenci olanlar benim için bambaşka yerdeler. Ancak hadsizliğe ne yazık ki tahammül edemiyorum.

Ben bu siteye üye olduğumda 2006 yılıydı. Burada obscure, beachturk falan bizim gençlik yıllarımızda muazzam insanlardı. Takip ettik, gördüğümüzde saygıda kusur etmedik. Hatta geçen " obscure " ile işlem yaptığımda gençken onların yaptıkları işlere ne denli hayran olduğumu anlattım. Saygı önemli. Ben böyle düşünüyorum. ve bana ters gelen bir harekete her daim kendi üslubumca tepkimi göstermekten geri kalmayacağım. yıllar sonra, bugün bizleri eleştirenler inşallah bizleri geçerler. Geçsinler ki onlara saygısızlık yapan gençlerin yaptıkları yorumları gülerek okusunlar.

Epey uzattım. @StyLe06; @akypromo; @neoplis; @localseoturkey; hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

genç kardeşimize ise söyleyeceğim tek şey; ben bir konuda konuşurken önce haklı olmayı yeğlerim. önce bize dedin ki " hem yüksek komisyon alıyorsunuz, hem kuruşlarımızı alıyorsunuz "
ben de dedim ki, 17 satış yapmışsınız, komisyonu üye olurken belirtiyoruz. 17. satışta bunu öğrenmiş olamazsınız. kuruşlarınızı almıyoruz, kuruşlarınız hesapta, bunu da satışlarınız ve çektiğiniz paradan rahatlıkla görebilirsiniz.

kendisi öyle düşünmediğin söyledi.
oysa burada düşünecek bir şey yok, matematik yanılmaz. matematiksel olarak bunu belirttim kendisine. beklediğim özürdü. özür dilemek ne büyükten, ne küçükten bir şey eksiltir. olsun, üstüne gitmemek lazım. gençlik hatası diyelim. ben normal hayatında terbiyeli biri olduğunu düşünüyorum. gençken hepimizin başına gelen şeyler bunlar. aştığında bir abisi olarak ben her daim buradayım, her zaman destekçisiyim.