HİZMET AKTİF DEGİL

Merhaba arkadaşlar

Adsense konusunda kendi onay aldıgım taktiğimi 10 arkadaşa ögreteğim uygun fiyata ve bunu birebir CANLI olarak anlata anlata yapacağım pdf ebook vs gibi durum söz konusu degil beraber o onayı alacağız ve sürec sonunda başka kimseye muhtaç olmayacaksınız. Yöntemim öyle geçiçi yöntemlerden degildir yani adsenseden her daim onay alıcak bir yöntemdir. </br>
Aşağıdaki seçeneklerde gördüğünüz gibi Özgün Makale + Özgün Resim = Onay (Özgün makaleye ve resme para vermenize veya kendiniz yazmanıza gerek yok çeşitli yöntemler ile çözüyoruz)

Neler Yapıcaz ;

1-Site kurulumu Tema eklenti ayarları
2-Sitede olmazsa olmazlar püf noktalar
3-Özgün Makale Özgün Resim (Bunun için Herhangi biR Gideriniz olmayacak. Yani sizin yazmanıza veya para verip yazdırmanıza gerek yok 15-20dkda 20-30makale hazır hale getirebileceksiniz.)
4-Onay sürecini hızlandıracak bir kaç püf nokta
5-Onay Süreci : 48saat ila 2-15güne uzadığı zamanlarda olmuştur. (En Son onayımı 48saatte aldım)
6-Adsense ile ilgili kafanıza takılanları herzaman sorabileceksiniz
7-Pinleme konusunda lokasyon konusundada ekstra önerilerim yardımlarım olucaktır.
8-Ve bu işlemler için sadece domain ve hosting harcamanız olucaktır
9-Size ögreteğim yöntem ve ince ayrıntılarla bir çok adsense onayı alabilirsiniz ben zaten onay al sat işi yapıyorum ve bi çok onay ve satış işlemim oldu
10-Hizmeti alan arkadaşlar kesinlikle 1 adet onay alıcaktır ve bu ilk onaydan sonra özgünle birlikte diger onaylarda ardı ardına gelicektir.
11-Para verdim onay alamadım diyen arkadaş olmayacaktır.
12-Ve beraber site kurulumundan sonra sizin sürekli kullana bileceğiniz bir yedeğiniz olucak ve bu yedeği yeni domaininize en hızlı 5dk gibi kısacık bir süreçte nasıl kuracağınızda paylaşacağım.

Giriştede belirttiğim gibi sınırlı sayıda arkadaşa bu hizmeti sağlayacağım ve bu işin ticaretini yapan arkadaşlara hizmet verilmeyecektir.

Sizden İstediklerim Sadece;

Wordpress Kurulum bilgisi olmasada ögretiniz yanlız bilirseniz süreç daha hızlı olur.
- Gmail Hesabı
- Domain