Komisyon düşürmek istemedim zaten bir çok satış yaptım ve paramı çektim, bakiyeler ve küsüratı hakkında kafama takılan bir şey vardı onu sordum canlı destekten. WhatsApp'tan da mesaj geldi bu siz misiniz şeklinde daha sonra matematiğim ile dalga geçip satışı sonlandırdı. Daha önceden de bir şekilde numaramı bulup garip bir üslup ile bir şey sormuştu kendisi. Numaramı nereden buldunuz dediğimde de 118 80'i aradım şeklinde dalga geçmişti... Garip bir kişilik kendisi bir şey demiyorum.
İşte sorunda bu, anlatmak istediğim. Hemen hemen tüm platformlarda satış gerçekleştiriyorum ve tüm site sahipleri ile iletişim halindeyim. Sistemleri üzerinden satış yapıyorum, çoğu zaman ufak veya büyük sorunlar yaşıyoruz ama çözüyoruz. Ama siz defalarca satış yaptığınız ve sorunsuz parasını aldığınız bir sisteme, bunları belirtmeden WhatsApp'dan bu mesajı atıyorlar derseniz ( bana göre ) yanlış olur. Bu şekilde algılar ve hareketler Türkiye'deki girişimlerin büyümemesi, girişimcilerin desteklenmemesi anlamına gelir ( bana göre ).
Bir kişi veya site hakkında yorum yapar iken gerçekten objektif olarak yapılırsa herkes için daha sağlıklı olacaktır, çünkü sonuçta herkesin ekmek teknesi, bir emek veriliyor, para harcanıyor.