Ne yazık ki söylediklerinin birçoğu doğru. Kızlar gençlik yıllarında en iyisini ister. Genellikle seçilenler, tipi veya gösterişi iyi olan tiplerdir. Bir kızın peşinden 10 erkek koşuyorsa, 1 erkeğin peşinden de 10 kız koşuyor bu bir gerçektir.
Kısacası size veya bir başkasına mükemmel ve ulaşılamaz görünen kızlar, aslında başkalarının peşinden koşuyordur. Dediğim gibi bunlarda tipi ve gösterişi iyi olan tiplerdir. Kısacası popüler diyin, p.. diyin ne derseniz diyin.
Şu bir gerçektir ki kızların birçoğu bu kişiler dışındaki kişiler ile bırakın ilişki yaşamayı, aynı ortamda bulunmaktan bile rahatsız olurlar.
Kısacası arkadaşlar sizi istemeyen bir kız ile aynı ortamda bulunsanız bile, o kız bu durumdan rahatsız oluyor.
Zaten bir erkeğe öz güven kazandıran da kızlardır. Kız isterse size gerekli özgüveni verecektir. İstemese zaten hiçbir erkek yanına yaklaşmaya cesaret edemez. Türk aşk filmleri ne yazıkki gerçek hayatta geçerli değil.

Ben çok red edildim. Ancak sonunda gerçekleri görebildim. Arkadaşlar kim olursa olsun sizi isteyen birilerini tercih edin. İnanın seviyorsunuz hemde çok seviyorsunuz.