cakarem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting almak için sitede gezer iken bu şirketi buldum. Sunduğu hizmet fiyat bakımından gerçekten güzel lakin hizmet ve güvenlik açısından nasıldır. Ayrıca numaralarını aradığımda ulaşamadım. İçimde bir şüphe oluştu.
Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz. Şu sıralar operasyonel yoğunluk yaşıyoruz. Bu sebeple telefonlara cevap verememiş olabilir fakat destek taleplerimize hızlı bir şekilde yanıt vermeye çalışıyoruz.

Saygılarımla.

Minifirsat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden heyecan arıyorsunuz hocam r10 da onlarca güvenilir firma varken
Merhaba,

Doğru bir şeye parmak bastınız. Heyecan aramaya gerek yok, 5 yıllık firmayız. İlginize teşekkür ederiz.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Heyecan aramaya gerek yok arkadaşın dediği gibi. Güvenilir bilindik firmalara yönelin.
Merhaba,

Heyecan mı? Siz hiç sorunsuz hizmet anlayışlı destek sistemimizi görmüş müydünüz?

Malifeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada görüşlerimi belirtmiştim. Memnun kaldım.
Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
uduztegin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzmanproje.com hakkında bir tesekkur konum vardı hocam. Fakat musteri hizmetleri sanırım tek kisiden olusuyor telefonla iletisim imkansiz. Gece acil bir durum oldu ulasım yok. Plesk panele hala alisamadim vs. Sitenizin herhangi bir durumda aninda mudahaleye ihtiyaci varsa onermem diger turlu fiyat açısindan gercekten cok iyiler
Merhabalar,
Destek sistemimiz tek kişiden oluşmuyor. Destek sisteminde size yanıt veren arkadaşımız tüm süreci takip edip ilgili birimlere yönlendiren ve gelen cevabı size aktaran kişidir.
Ekibimiz gencecik üyelerimizden oluşmaktadır. Ayrıca tek sektörümüz hosting sektörü değildir, onu da belirtmek isteriz

Operasyonel olarak şu sıralar yoğun olduğumuz için geç cevap veriyor olabiliriz, bu bizim hatamız kusura bakmayın. Hesabınıza belirli bir miktar kredi bakiyesi yükledik. Memnuniyetsizliğinizi keşke bize bildirseydiniz, biz memnuniyet çerçevesinde sizlerin bu mağduriyetinizi gidermek isterdik / isteriz.

Yorumlar için teşekkür ederiz

Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.
Saygılarımızla.
www.uzmanproje.com
Gözde / M. İlişkileri