Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende parayı bankadan alırken, kesin ödeyecem diyerek, söz vererek aldın ama sonradan ödemedin. Yani istemeyerekte olsa yalan söylemiş oldun.
Şuan onlarda sana aynısını yapmış. ilginç bir hukuk bürosu.. Baktılar hukuki yoldan alamıyolar bizde onlar gibi yapalım dediler heralde.. El mi yaman, beymi yaman hesabı olmuş.
Fox haber ihbar hattına sikayetvar com uda ornek göstererek detaylı anlatın bence: "ülkenin Acı hali" diyede belirtin. kesin haber yaparlar.

Fox TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 370 45 45

Geçmiş olsun.

Edit: Arman hukuk, Bir şikayete verdiği cevapta neden yalan söylediklerini ve yasal olarak nasıl sıyrıldıklarını açıklamış aslında:
https://www.sikayetvar.com/arman-huk...nizi-ariyorlar
Borcu ödeyememek için sebep çoktur. İşten çıkarılırsın, kaza yaparsın, paran çalınır vb. Sonrasında yine faiziyle ödersin. Ama şu kadar ödeyin borcu kapatalım deyip kapatmamak yalandır, dolandırıcılıktır.
Bugüne kadar 22 tane icra dosyası kapattım, hepsini de ödemeyi borcum olan kuruma ödedim, böyle hukuk bürolarına itibar bile etmedim. Hatta bir hukuk bürosunu kvkk kapsamında şikayet ettim.
Borcunuzun olması sizi suçlu veya ezik durumuna düşürmez. Böyle hukuk büroları borçluyu hep ezmeye çalışır, siz diş gösterirseniz geri adım atarlar.