Merhabalar,
Bir süre önce hazırladığım fakat hayata zamansızlık sebebiyle geçiremediğim.
Sahibine tamamen gelir sağlamayı amaçlayan; kullanıcıya da en uygun fiyata hizmet sunmayı amaçlayan iş modelimi devrediyorum.

Detaylar,
  • 4 tip paket vardır,
  • 1 tanesi deneme pakettir.
  • 3 tanesi de sistem üzerinden oluşturulan ve yönetim paneli üzerinden değiştirilebilen paketlerdir.

Proje kapsamı;
  • Site sahiplerine doğrulama kodu vasıtası ile "uptime ölçümü, backlink takibi (var ya da yok şeklinde), tanıtım yazısı takibi yapabilecekleri bir mecradır.
  • Henüz TR'de bu kapsamda proje olduğunu düşünmüyorum.
  • CodeIgniter ile sıfırdan taleplerim üzerine geliştirdik. Ölçüm ve sayım işlemlerini Pyton ile gerçekleştirmekte alt yapı.
  • Kredi kartı ile bakiye sistemi var fakat aktif etmedim. API bilgileri iletildikten sonra testleri yapılıp sisteme aktarılacaktır.
  • Ayrıca iç mailing sistemi mevcuttur. İşi ticari boyutta hızlandırmak için deneme paketi süresi bitince, paket süresi dolmaya yakın ve dolduğunda uyaran ve sisteme kazandırmayı amaçlayan bir alt yapı üzerine çalışıyor.
  • Sistem tamamen responsive ve özenilerek hazırlandı.
  • Backlink Satan / Alan
  • Tanıtım Yazısı Satan / Alan
  • Reklam Veren / Alan
  • Sitesinin Erişim Durumuyla İlgili Bilgi Merak Eden, sistemin portföyüne dahil edilebilir.

Ayrıca bir SMS alt yapımız var SMS onayı yapmadan sisteme giriş olmamakla beraber aynı zamanda tüm unuttum işlemleride SMS üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Projeyi tamamladım fakat ayağa kaldıramadım. Nasip olmadı işlerimden boş bekleyeceğine değerlensin istiyorum. Ciddi zaman ve bütçe ayırdım.

Teklif ve sorularınızı PM üzerinden öğrenebilir site bilgisini de yine PM üzerinden alabilirsiniz.
Hazır yayına girmiş fakat duyurulmamış bu projem için; 10.000₺ istiyorum.
Site bilgilerini PM üzerinden alabilirsiniz.

Sevgiler.