Sitemiz için sabit Whatsapp numarası alacağız arkadaşlar bu şirket whatsappları oluyor ya o şekilde. detaylı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim ve fiyatlar konusunda yardımcı olursanız.
Vergi levhanız varsa 0850 hat sağlaya biliriz şirket yoksa sabit hat verebiliriz 0212 , 0216 , 0312 vb... 0850 olan tüm özellikler sabit hatlardada mevcuttur
Netgsm e bakın isterseniz
Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederiz.
Netgsmden 850'li bir numara alıp WhatsApp business kurarsanız toplam 9₺'ye çözebilirsiniz
Bizi önerdiğiniz için teşekkür ederiz.
Netgsm'den alma aşamasındayım. Numaramı rezerve edip ücretini ödedim, hemen arayıp bilgilendirme yaptılar. Sözleşmeyi imzalayıp göndermesi kaldı. Şimdiye kadar güzel.
Öncelikle hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için Dilerseniz destek , ücretsiz sms ve ücretsiz dakika konusunda yardımcı olurum
Ben şimdi ev telefonum ile denedim oldu

Bunun için neden ücret ödemek istiyorsunuz?
Onay da aldı hemen.
Nedenini ben açıklıyım müsadenizle Evtelefonu ilede WhatsApp oluyor burda sorun yok fakat ev telefonu için hizmet aldığınız kuruma en kötü 20 -30 tl aylık ödeme yapıyorsunuz bizde ise yıllık sadece 9 TL
Bu konuyu üstadına soracaksın.
@VolkanDobriceli; netgsm yetkili bayisidir. Kensine her daim referans olurum

)
Çok teşekkürler r10 da 100 lerce mutlu müşteri görmek gerçekten benide mutlu ediyor.
Çok teşekkürler r10 da 100 lerce mutlu müşteri görmek gerçekten benide mutlu ediyor.