LorPeyniri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aranma hacminin bu kadar olmasına şaşırdım açıkçası daha az bekliyordum.
@Domainler; adlı arkadaşın dediği çok doğru, gazeteler ciddi anlamda sıkıntı. Bazen bi kelime aradığımda herhangi bi içerik olmasa bile gazetelere denk geldiğim oluyor.
Bi kaç öneri veriyim ben de;
Cuma mesajları kelimesinin aranmasının nedeni, başkalarına cuma mesajı atmak. Ve genellikle paylaşım için whatsapp,facebook,telefon mesajı gibi mecralar kullanılıyor ve yarısından fazlası resimli paylaşım oluyor(Resim üstüne yazı gibi). Bazı mesajlar da wpde başkalarından alınıp paylaşılan mesajlar oluyor. Video ve gif de kullanılıyor.
Açtığınız site mutlaka ama mutlaka mobil uyumlu ve kullanımı çok kolay olmalı. Çünkü cuma mesajları genellikle orta yaşlı kişiler tarafından paylaşılıyor(Bana gelen mesajlardan yola çıkarsak ).
Ayrıca wp/facebook paylaşımı yapmayı kolaylaştırıcı eklentiler/temalar kullanılmalı. Cuma mesajları yazdığımda çıkan siteler kötü,paylaşım yapmak için girdikleri için kullanmak bi hayli zor.
Yapılan resimli paylaşımlarda sizin sitenizin ismini kenara köşeye yazarsanız bu mesajları görüp beğenen başka kişiler de sitenizi ziyaret edebilir.(Bazen aynı mesajlar dönüp dolaşıyor facebook ve wpde )
Ayrıca facebookta bir hesap açıp oradan da sitenize iyi hit çekebilirsiniz.
Domain iş yapar ancak arama motorlarından hit gelmez. Bu yüzden yukarıda yazdığım gibi bi site yaparsanız,diğer sitelerden farkınızı ortaya koyabilirseniz, iş yapabilir diye düşünüyorum.
Saygılar
Fikirleriniz ve düşünceleriniz için teşekkürler, anlatmam gerekirse site tamamen resimli cuma mesajlari olarak paylaşım sunulacaktır. Evet ilk 10 girmem imkansız, Ama yinede bir şansımız denemek var bir çok haber siteleri ilk 10 da onlara da rakip olamayız, bu yüzden 2. Sıra gelirsek ne mutlu, Facebook dan kesinlikle hit çekmek için uğraşmam neden derseniz adsense diğer sitemi banladı,