YorumTakip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niyetim konuyu KİRLETMEK değildi kusura bakımayın. Ancak ilk mesajınıza gelen cevaptan sonra farklı bir bakış açısından bakmasını istemişsiniz arkadaştan. Ben de farklı bir bakış açısından bakmanız için yazdım mesajımı. Halen de arkasındayım. R10 serbest piyasa ekonomisinin hakim olduğu bir forum. Elbette çok absürt rakamlar da isteyebilir veya verebilirsiniz.
Sponsor olma amacım olmasa konunuzda ne işim var? BANA GÖRE değerinde bir sponsorluk anlaşması olacaksa sıcak bakacaktım. Ama SİZE GÖRE değerinde bir anlaşma olması taraftarıymışsınız. Ben neden bu şartlarla anlaşma yapmayacağımı yazdım. Siz saldırı olarak algıladınız sanırım. Amacım kişilere saldırmak değildi. "Yeni bir site açmışsınız, hitlenmemişsiniz, bu şekilde anlaşma yapamam"ı anlatabilmişimdir umarım. Nitekim daha sitenizi, sektörünüzü bile yazmamışsınız.
Yoksa isteyen 1 yıllık sponsorluğu da kabul edebilir. Kişilerin hür iradeleri ve karşılıklı alacağa bakılır.
İyi arayışlar dilerim.
Websiteler kategori gereği kendini imha edecek yada aktiflik sağlamayacak konumda olmadığı için yeni bir siteye sponsor arayışı içine girdim. Haber sitesi veya türü site olsa dediğiniz doğru ama herhangi kapanma riski yok.