Arkadaşlar 2004 yılından beri webmaster olarak profesyonel olarak çalışıyorum. Hatta ilk senelerimde host şirketi bile kurup vps, reseller ile ( sene 2006 ) host işleri de yapmış birisiyim. Host işi bir web master için işin en önemli parçası. Kesintisiz hizmet almak, güvenmek, sorun olduğunda etkili çözüm üreten bir yer bulmak, hızlı ve kaliteli bir destek almak çok ama çok önemli. Geçen bu 15 sene zarfında 8-10 adet arası yer sağlayıcı / Sunucu Hizmeti / host vs şirketleri ile çalıştım. Bunlar / ( Hostcini / Netdirekt/ Natro / İstanbulDC / ( 2006'da *********** bir kaç firma daha ) ) Son 3 senedir CliaWeb'deyim. En büyük nedeni Direct Admini ücretsiz veriyor olmalarıydı ki Türkiye'de 3 sene önce Ücretsiz direct admini uygun fiyata veren pek fazla şirket yoktu. 3 sene önce 80 tl İle başladım VDS'ye şu an 120 tl. Son derece güçlü bir sunucum var.
Bu arada 5-6 sene önce Netdirekt firmasına aynı site için aylık 380 tl para ödediğimi belirteyim

3 sene içinde sadece 1-2 kere 2-3 saatlik kesinti yaşadım. En önemlisi destek - Ücretsiz destekleri başka firmaların aylık 50 tl ile ücretlendirdiği destekten daha güçlü. İnanılmaz ilgililer, Son derece profesyonel ve bilgililer. Pazar günü destek var / gece 01'de destek var.

Ayrıca Türk şirketlerinde nadir olarak görülen ( Ben hiç görmedim ) Aç gözlü olmama hali gerçekten çok şaşırtıcı. şöyle ki ücretli sunucu danışmanlığı talep ettiğim halde kendileri bir kaç değişikliği ücretsiz olarak yerine getirdiler. Web siteme girip gerekli değişikliği yapmışlıkları bile var.

Firmanın başında sanıyorum Rıdvan bey var, Destek ekibinden Bahadır bey'de son derece profesyonel. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle bu firma ile özellikle vds / sunucu gibi çözümler için öneriyorum.

Tek eksik bulduğum noktaları Yurt dışı lokasyonlu sunucu / host hizmeti sağlamıyor olmaları.