Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer site içinde öyle bir yönlendirme yaparsanız 404 not found alırsınız
Site içerisinde değilde aynı konulara sahip farklı bir domaine yönlendirmek için kullanacağım

asiminnesli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
index.php dosyanizin en ustune koyarsaniz yonlendirilecektir
Teşekkürler denedim çalıştı, ancak konu linklerininde yönlenmesini istiyorum. Bu olmadı direk orada yazdığım ana domaine yönlendi. Yapmak sitediğim şu:

www.siteadresi.com/mehmetalierbil-iyilesti
yukarıdaki domaini aşağıdaki sgibi yönlendirmek istiyorum
www.benimsitem.com/mehmetalierbil-iyilesti

.htaccessle ile yapılabiliyor bu ancak ben hitlerin google analistikte ref olarak görünmesini isitiyorum. .htaccessle yönlendirdiğimde ref olarak görünmüyor.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tum siteyi dogrudan yonlendirme yapacaksaniz index.phpye ekleyin bunun yerine .htaccessle yonlendirebilirsiniz. yada sadece bir post icin yapacaksaniz single.phpde post id yada slugina gore kontrol edip yapabilirsiniz yada functions.phpde de single mi singlesa idsi ne gibi kontrol yaparak kullanabilirsiniz isteginizi daha net belirtirseniz yardimci olabilirim.
.htaccessle ile yapılabiliyor bu ancak ben hitlerin google analistikte ref olarak görünmesini isitiyorum. .htaccessle yönlendirdiğimde ref olarak görünmüyor.

A sitesi sosyal medyadan hitlerin geldiği wordspress temelli bir site
Ben A sitesini yine başka bir wordpress temelli olan B sitesine yönlendirme yapmak istiyorum.
Ancak bu yönlendirme olurken google robotları bu kaynağı referral olarak görmesi gerekiyor.
.htaccess bunu denedim yönlenme sorunsuz oluyor ancak google kaynağında yine social gözüküyor. Php ile yönlendirmek istiyorum.
A sitesinde ne kadar post konu varsa, hepsi B sitesindede var. B sitesindeki konu uzantıları aynı sadece domaini farklı.