Ben şahsen depremin olduğunu burada bu konunun açılmasıyla öğrendim, Her deprem haberinde telaşa mı kapılıyorsunuz ? Yanlış anlamayın beni lütfen ben böyle bir insan değilim tüm mesajlarıma da bakabilirsiniz ama hemen hemen her konuya muhalefet bir insan çıkıyor.
Bırakın herkes özgürce istediği konuyu açsın. Yorum yapıp yapmamak tabi ki sizin elinizde belki bu yorumunuzu destekleyenler, benim gibi yanlış olduğunu düşünenler de vardır. Yani demem o ki haber niteliği taşıyan konular kimseyi telaşa sürüklemez, eğer öyle bir durum olmuş olsaydı Haber kanallarının kapatılması gerekirdi.
Yanlış anlaşılmış isem özür dilerim. İyi forumlar.
Bir konunun haber niteliği taşıması için biraz detay verilmesi ne bileyim biraz içerik eklenmesi gerekir değil mi? Emin olun dünya başıma yıkılsa yerimden gıkım çıkılmayacak sakinlikteyim. Ama bakın bu tarz deprem konuları bilinç altına işlendiği için insanlar paranoyak oldular. Ben arkadaşa bir şey demedim Kandilli sayfasından takil edebileceğini söyledim. Bu tarz konuların açılmasına da şahsen ben karşıyım. Düşünsenize cama damla düştü sel mi olcak? Koltuk sallandı deprem mi var? Ayağım takıldı düştüm kırık var mıdır? İçerik yok bakın bunlarda, haber falan da değiller.