Bu tarz durumlarda, görüşmemiz kayıt altındadır şimdi soracağım sorulara net bir şekilde cevap verirseniz iki taraf içinde yapılacak işlemlerdr mağduriyet oluşmasın diyecektiniz.
Görüşme kaydınız varsa bu iyi haber fakat, görüşme kayıt programları vs yasal olarak yasaklandı. Elbet bir yolu yordamı vardır, bu kayıt muhabbetini savcılığa servis etmenin sonuçta eğer böyle bir yalanlama varsa ortada iyi niyet tarzı birşeyde vardır bu delilleri sunarken. Avukat birinden bilgi almanızda fayda var.
Görüşme kaydı yok hocam tabi ki suç olduğunu biliyorum. Bu yüzden karşı tarafa denemek amaçlı söylediğimde eli ayağı birbirine girdi yaptığınız suçtur cezası var falan dedi. Bakalım belki aynı durumu yaşayanlar varsa bir yazsalar ne yapılacağını anlarız. Avukattan bilgi aldım yazdım yukarıda zaten bir şey çıkmaz diyor. Nasıl çıkmaz ben de onu anlayamıyorum...Ses kayıtları suç duyurusunda dinlenmiyor mu? resmen yalan beyan ile milletten para topladılar işte.