Selamlar, abartı ve gerçek olmayan bilgi kirliliklerini kenara bırakarak, gerçekten bilgisi olanlara bir sorum var.
Geleceğe doğru, sesimin yettiği tarzları kullanarak müzikle uğraşmak istiyorum ve benim gibi istekleri olanlar da umarım verdiğiniz cevaplardan faydalanırlar.
Öncelikle, bu işi bugün yapan kişiler zamanında elbet sıfırdan başladılar, ben şuan neysem bir zamanlar elbet bu işi şuan yapanlar da benim olduğum yerdeydiler, o yüzden yoruma şamata yapcaklar gelmesin. Tutar veya tutmaz beni ilgilendirmiyor veya da bu sektörde torpilin çok olup olmadığı, ben şuan işi öğrenme merakındayım.
Sesi en iyi şekilde kullanma, müzisyenlerin sahip olması gereken bilgiler (müzik alanında), vs.. gibi temel belli başlı eğitim için nasıl bir yol izleniyor? Bi de hangi kurslara gitmeliyim diye sormuyorum, nasıl bir yol izlenmeli diye soruyorum.Hobi olarak çalışacağım için daha çok Şu hakkında çalış, Bunu bi öğren, .. tarzında öneriler lazım,
Herkese şimdiden teşekkürler, bu konuyu bilgisi olanlar için açtım, eğer bilgi vermek dışında saçma şekilde akıl verecek varsa yazmasın pls
(Biraz araştırdım bu yazıyı açtıktan sonra, Şan dersleri oluyormuş, istanbulda bu dersi almak isteyenlere yönelik imkanlar nedir?) bilen varsa yazar mı