Bu soruyu sormanın yeri burası olmayabilir ama bu zamana kadar aklıma takılan nerdeyse her soruyu burda sordum ve sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular, o yüzden bu soruyu da sormayı düşündüm.
Konuya geçeyim; ben kullanıcı adımdan da belli olacağı gibi C# programlama dilini biliyorum, çok iyi derecede bildiğimi de söyleyebilirim (kullanıcı adın csharpcoder ama profil resminde python var ne alaka demeyin python bilgim de var ama c# kadar değil, python daha çok hoşuma gittiği ve yönelmeye çalıştığım için profil resmimde python var

). Ayrıca Devexpress'te öğrendim, material ve responsive tasarımlar yapabiliyorum.
Şu aralar gereğinden fazla boş zamanım var, özellikle haftasonları can sıkıntısından patlıyorum diyebilirim. Bu boş zamanımı değerlendirmek istiyorum ve bunun için de C# bilgimi kullanarak masaüstü otomasyon projeleri yapmayı düşünüyorum fakat aklıma gram fikir gelmiyor. Amacım tam olarak piyasada olmayan bir şeyi yapmak değil fakat şöyle özgün birşey yapsam çok hoş olur bence.
Her neyse, sizden proje fikri rica ediyorum. Hani şöyle birşey yapabilirsin, x uygulamasının piyasada rakibi yok sen yap rakip ol diye sizinle bi beyin fırtınası yapmak istiyorum.
Ha ama bana fikir verin ondan sonra Allah'a emanet demiyorum, tabiki bir karşılığı olmalı. Mesela satış başı komisyon yada ortaklık gibi tekliflere de açığım.
Fikirlerinizi bekliyor olacağım, şimdiden teşekkürler..