Uygulamanın başka bir geliştiriciye transfer edilmesi söz konusu gibi duruyor. Çünkü Google o uygulamayı kaldırırsa ya sağ tarafında "Kaldırıldı", "Askıya Alındı", "Yayında Değil" tarzında yazar. Panelden tamamen silmez asla. Biz de silemeyiz hatta istesek bile.