ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sen şaka mısın ya doğru ben bunların hiçbirini yapmam ama bak yazdığım gibi ben yapmam. Çünkü benim almadığım önlem beni bağlar. Ancak sen milyonlara hizmet veriyorsan öyle bir şey deme lüksün yok. He operatörler de özel şirket yapmak zorunda değiller dersen o zaman da BTK ne işe yarıyor derim. Bahsettiğimiz 5.8 şiddetinde bir deprem 7,8,9 değil ki uzmanlar bunun İstanbul için yıkıcı eşiğin altında olduğunu söylüyorlar. Allah korusun 8 şiddetinde bir deprem oldu diyelim bu dediklerin o zaman olsa hadi belki eyvallah normal derim de konunun uzmanları tarafından bile yıkıcı eşiğin altında olduğunu söylediği bir depremde altyapı bu hale geldiyse daha büyüğünde neler olacak düşünmek bile istemiyorum.
Şaka mısın falan diye abuk sabuk konuşmayı bırak. Ben senin asker arkadaşın değilim.
10 yaş küçüksün benden, seni adam yerine koyup yanıt yazıyorum.
Şebeke deprem yüzünden hasar almadı, can kaybı yaşanmayan depremden sonra 10 milyon kişi aynı anda telefona sarıldığı için çöktü.
BTK, GSM operatörlerine bir şehir içinde aynı anda 10 milyon kişinin konuşabileceği bir sistem kurmayı zorunlu hale getirirse 30 liralık faturalar da 150 lira olur senin 200 lük fatura da 1000 lira olur.
Sen 1000 lirayı da vermeyeyim, olağanüstü durumlarda da her türlü konuşuyum diyorsun ya.
Hesap kitap bilmediğinden kaynaklanıyor.
Sen bu kafa ile devam et birader...
Bu son yanıtım, sen anlamayacaksın belli, en azından okuyan diğer çocukların kafası netleşsin.