Paypal varken dollarclixden aylık 400 kazanıyordum.
Yaklaşık 1.5 2 senedir de marketagent 2852 referans kullanıcısıyım. Ama maalesef sadece 1247 kişisi aktif.
Yılbaşında kampanya varken 3 euro veriyordu. 😂
430 aktif kullanıcı yapmıştım.
Tebrik ederim hocam.Marketagentda Türkiye'de benden fazla kazanan birisi yoktur diye düşünüyodum açıkcası

Bende 1500 Euro civarı ödeme çekmişimdir 4 yıl içerisinde.Tamamı tabi referans kazançları.Dollarclixden o kadar hiç kazanamadım.Aylık 15-20 dolar ancak kazanabiliyorum.
teşekkürler ilk siteye refle üye olundu.
reklam nerden çıkıyordunuz acaba
Eğer ufakça bir tanıtım sayfası yaparsanız,reklam alanları çok fazla.Bu sizin tercihinize kalmış.Ama eğer direk ref linki ile reklam çıkarsanız dönüşümü az ve bazen onaya takılabiliyorsunuz.
Çoğu kişi beğenmiyor ancak ben bu site içinde, cpa çalışmalarım için de 10 yıldır
Bidvertiser kullanıyorum.Sorun yaşamadım ve hep harcadığım paranın fazlasını kazandım.Az yayıncısı var ancak ücretleri çok makul geliyor.Tek dezavantajı minimum 100 dolar yatırabiliyorsun reklam vermek için.
Örneğin bugün İsveç için 38k gösterim olmuş.Ücret gayet makül.Teklif edilen ücretin azcık üzerine çıkarak banner reklam alanların tamamını alıyorum bu ülkelerde.Sadece bu site için değil, bir çok kampanyanın reklamını burdan çıkıyorum ve en rahatı coin ile ödeme geçiyorum.