merhaba ben bir kitap okudum kitabı çoğu kişi biliyordur eğer bilmiyorsanız kesinlikle okumanız gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum
kitabın adı Bye Bye Türkçe
kitabı alıp okudum ve ilginç bir şekilde kimsenin bana anlatmadığı şeyler öğrendim; İngilizce'nin bize öğretiliş biçimi , Türkçe'nin durumunu anlatıyor kitap.(daha çok şey var kesinlikle okumalısınız)
ben kitapdan çok etkilendim üniversiteler için biraz araştırma yaptım eğitim nasıl diye GERÇEKTEN EĞİTİM YABANCI DİL (İNGİLİZCE)! nedenini bilmiyorum burda makine mühendisliği vb. mesleğini yabancı dil okuyan/okumuş öğrencilere sormak istiyorum; neden? ingilizce okuyunca ne fayda sağlıyor?
bizim mesleğimiz İngilizce gerektiriyor olabilir ama dersler neden İngilizce?
kitap da okullarda dersler ingilizce veriliyor diye okudum tabii ki kitabın çıkış tarihi ile bugüne kadar birçok şey değişmiş olabilir ben bunu sizden öğrenmek isterim ilkokullar anaokullar ortaokullar İngilizce eğitim veriyor mu? (mesela matematiği ingilizce anlatıyor)
son olarak bu kitap bana bir şey aşıladı, bir şey yapmak istiyorum Türkiye'nin durumu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama daha iyi hale getirmek istiyorum! r10'da eminim tecrübeli büyüklerim kardeşlerim vardır.