Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağda solda yok merdiven altı, helal olmasın, yazıp edip çamuru attıktan sonra bu yorum ne diye onu anlamadım. Demediğiniz laf kalmadı, açıklamamı da gayet kibarca yaptım. Nasılsa yıprattınız, şimdi doğrular ortaya dökülüyor. Bu nasıl bir tezad anlamadım.
Benim sizden aldığım para bırakın zengin etmeyi cebimden fazlasını harcadım hesap ortada. Kısacası sadece 10 ay boyunca yapılan bir uğraş ve boşluk var. Bize kalan da ne oldu belirteyim. 3 kuruşluk firma yerine koydunuz bizi. Müşteri bize siz dolandırıcısınız diyor, bundan daha ağır'ı olamaz herhalde.
Buyrun rahat etmişsinizdir. Amacınıza ulaştınız. Sanki dolandırmışız gibi 8 kişinin ekmeğine de çok güzel çamur sıvadınız.

Öteki tarafta ne olur ne biter bitmez bilemem ama, sağda solda abarta abarta bizi yerin dibine özellikle sokma çabanızdan sonra burada çalışanların çocukları elbet bir kaç soru size soracaktır. Biz hiçbir zaman kimseyi kandırmadık kandırmayız da. Bir proje yapıldı, karşılıklı geliştirildi %95 itibariyle sorunsuz hale getirildi ve kullanmaktan vazgeçtiniz. Yorumlarda olmadı memnun değiliz yazmakla "Merdiven altı, dolandırıcılar" yazmak arasında dünya kadar fark var. Bizim çabamız emeğimiz ortada. Şu hak huk meselesini de artık siz çözersiniz bir önceki cümlede yazdığım şekilde. Olanı yazın, hırsınızı değil. 5000 TL karşılığında harcanan müşteri memnun olsun adına geliştirilen bir projede 35.000 TL personele maaş ödedim. Kah memnunsunuz kah değilsiniz. Madden zararın büyüğü de firmamıza ait oldu, bir gün sizden ek para da istemedik, her talebinize de döndük. Belki istediğiniz dakika da dönmedik ama hepsine döndük.

Vazgeçtiniz kullanmaktan, balçığa da bizi buladınız. Cebinizden zorla alıp sizi kandırdığımızı iddia edip duruyorsunuz. Ben de bunun böyle olmadığını belirtiyorum. Siz de şimdi bu yönde yazıyorsunuz. Madem öyle nedir bu sağda solda aslı astarı olmayan yorumlardaki acımasız edilen kelimeler? 12 yıldız bir insan mı dolandırıyoruz?
Buyrun devam edin. Sn. @kaynur
Bizde sizlere zorla zararına işverin demedik biz silah dayamadıkki bu işiyap diye siz dediniz biz sadece eticaret sistemi alacaktık size sorduk uyumlu mağaza modülü öneriniz varmımüşterilerinizin çalıştığı entegre sıkıntısı olmayan bizim var dediniz satıştakı bayan ismini hatırlayamadım çok harika birmüşterimize yaptık şöyle memnun dediniz varsa daha iyi olur dedik ve ödedik istediğiniz ücreti doğrumudur _?

Biz kimsenin ekmeği ile oynamadık oynamayızda biz bir bedel ödedik ve karşılığını alamadık cenk bey doğrumudur ?
bir firma düşünün ve bir talep de bulunuyorum cenk bey 15 gün tatilde denilip ilgilenilmiyor siz olmayancı tüm dükkan kapalımı oluyor biz yalan dolan yazmadık yaşadıklarımzı yazdık sadece
bu herkesin hakkıdır eğer bir ücret ödediyse karşılığını alamazsa eleştiri yapma hakkı doğar elbette

nedense biz o %95 ihiç göremedik cenk bey hep hatalar
şimdi personele verilen maaş ister 1 tl ister 35,000 tl o beni hiç ilgilendirmez doğrumudur siz şimdi bir ürün alırken bunu yapann acaba maaşı nedir mi diye düşünürsünüz yoksa ben buna 5 tl verdim ama hak edermi kaliteli mi diye doğrudur ben size inanmıyorum demiyorum asla belki projeye 100,000 tl harcanmıştır ama ben sizden bunu istemedim siz sundunuz var diye ve fiyatı bu ek ücret olmayacak istediklerinizi de ekelriz çıkartırız dediniz ben yanlışsam yanlış deyin
ben hırsımı çıkartmıyorum inanki cenk bey sizde biliyorsunuz ki yapılan iş başarılı olsa idi en büyük referansınız olacaktık ve bu işten değil 35,000 350,000 ler kazanırdınız keşke kazanın gözüm yok emek var çaba var kazanılacak dediğiniz gibi orda çalışanlar var herkes şu zor günde kazanim kimsenin kazanmasında gözümüz yok ama bir bedel ödendi karşılığı yok malesef.
Biz sağda solda değil r10 da yoruma yaşadığımızı yazdık ve evet maps da yorum yazdık ama emin ol karalamak istesek forumda 1 tl yorum yazanlar var veririm 500 tl 500 eksi yorum yapılır biz bunları yapmayız yapamayız bunları iyi biliyorsunuz.

"Biz aradığımızda artık aramayın ben sizle uğraşmak zorunda değilim dediniz mi ?
Eğer devam ederseniz şirket telden tüm numaralalrınızı banlar asla ulaşamassınız dediniz mi_?
Ofiste olmanıza rağmen cenk bey le görüşebilirimiyim dediğimde yok de yokk geç gelecek de dedinizmi sekretere _? ""

biz dolandırıldk demedik ücretini ödediğimiz işin karşılı alınmadı dedik

ilk aylarda iade için görüşüldü olmaz yapacağız dediniz herşeyi yani hep bir beklentide olduk sadece
Misafir;

Misafir; Bu arada panel girişimizide silmişsiniz ticketleri ulaşmayalım diye sanırım