Merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de fotoğraf severlerin fotoğrafçılığa başladığındaki en büyük rehberi olan fotografcekimteknikleri.com alan adı satılıktır. 5 yıldır çok büyük emekler koyarak siteye elimden geldiği kadar sahip çıkmaya çalıştım. Belli dönemler maddi imkansızlıklardan dolayı durdurmak zorunda kaldım.
Şimdi takipçilerimin ısrarı üzerine tekrar paylaşıma açıp paylaşımlar yapmaya başladım. Alacak kişi sitenin üzerine biraz düşerse iyi şeyler çıkartabilir. Fotoğraf ekipmanı satan firmalarla, fotoğraf kursu veren firmalar la veya fotoğraf video ekipmanı satan kişilerden siteye reklam alınarak para kazanılabilir.
sitenin trafiğindne çok alan adının orijinal olması çok önemli. Fotoğraf ile ilgilenen kişiler veya başlamak isteyen kişilerin gogle de ilk arattıkları kelime fotograf çekim teknikleri oluyor. bu alan adı da fotografcekimteknikleri.com olduğu için herkesten 10 adım önce başlıyorsunuz.
Alan arkadaşa belli bir süre içerik üretimi konusunda destek olacağım.
Dileyen kişiye ayrıca presetsdukkani.com alan adınıd a verebilirim. Türkiye'nin en çok takip edilen paket satış sitesi. düğün fotoğrafçılığı yapan arkadaşların en uğrak yeri. Sitedeki 20bın tl değerindeki papketleri bu alan adını alan arkadasa vereceğim. Bunun fiyatı ise 3bın tl gibi çok düşük bir fiyat.
Siteler ile tekliflerinizi lütfen yorum kısmına yazın.