elinize kolunuza sağlık hocam, çok sevindim bu adımı atmış olmanıza. bu şekilde insanların emekleri ile kazandıkları paralara alçakça çöken d*landırıcıların r10'da bulunduklarını düşünüyorum. üyelikleri yoksa dahi burayı sık sık incelediklerini düşünüyorum. dolayısıyla bu gibi gönderiler olsun ki burada bol bol, böyle kalleşlikler yapmadan önce 3-4 kez daha düşünüp vazgeçsinler.
konuyu takipteyim, süreç hakkında bilgi vermeniz yasal mı bilmiyorum ama umarım kısa sürede sonuçlanır ve bu d*landırıcı hak ettiği cezayı bulur.
para kazanmak fazlasıyla zor zaten ülkemizde, olan bir avuç paramızı da böyle kaptırmayalım..
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler. Bu ülkede insanların temiz kalbi ve gururuyla oynayan üstelik acil olmasına rağmen ************** yapan insanlara hakettiği cezaların verilmesi gerekiyor. Birileri suç duyurusunda bulunmadıkça dolandırıcılıkta artacak. Artık 5 10 demeden kim kurnazlık yapıp dolandırmaya kalkışırsa direk savcılıkta bulur kendini. insanların emeğini bukadar kolay almaları canımı çok sıkıyor hocam. Dilekçemi ve ifademi alarak savcıya sundum. Gelişmelerden haberdar edeceğim herkesi. Selametle