bak sen neler biliyormuş arkadaş. varsa teknik taktik bilgi burada hemen yol göster bire bir tabiki yöntemini paylaşmazsın ama en azından şöyle şöyle şu yöntemleri yapabilirsiniz gibisinden yol gösterebilirsin.
rica etsem kazanç istatistik tablosu gösterebilirmisin. ne kadar başarılısın ve çalışma modelini biraz yazarmısın. teşekkürler.... bende cpabuild raporumu gösteririm...

ELANOO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben örnek vermek açısından isim verdim.Peerfly 31 Temmuz 2019 da kampanyalarını durdurdu.Ardından 1 ay daha panele girişlere izin vererek ödemelerin çekilmesini sağladı.Kapandığı bir kaç yıl olmadı yani
İkincisi adworkmedia, Content Locking dediğimiz,içerik kitleme merkezli hizmet veriyor.Bu netwrkdan iyi kazançlar için ya offers walls kullanıcsaksınız ya da çoğu yanlış ve spam yönlendirmeler ile kilitli içeriğin açılmasını sağlayacaksınız.Adworkmedia'nın kampanyalarının %80'i SEM için uygun değil.
10-15 tane cpanetwork var güzel kazandıran,önemli olan sizin hangi yöntemleri kullanacağınız. Bir kaç site,bakmak isteyenlere.
Niche için,
Clickbank
Niche ve SEM için,
CJ Affiliate (kullanıyorum)
2019'un En İyisi
FlexOffers (kullanımıyorum)