Myk61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Dediğin gibi herşey bir anlık olabiliyor. Bende bugün arabamla yokuş aşağı inerken karşıdan karşıya geçmeye hazırlanan 2 tane okullu kızı fark ettim. Yukarı hiç bakmıyordular. Aşağıdan gelen kamyonetin geçmesini bekliyordular. Yukarı hiç bakmayınca bi yavaşladım tam yanlarından geçecektim ki bunlar yine hiç yukarıya bakmadan yola atladılar. Zaten onları kolladığım için 10 la falan gidiyodum hemen diplerinde durdum baya korktular ama ben bişey yok tamam dikkat edin diyerek devam ettim.

Dalgın olsaysım veya beni gördüklerini varsayarak normal hızla gitseydim çok geç olabilirdi. Kaza herzaman geliyorum demiyor.
Haklısınız.. Kaza adı üstünde direkt olarak karşıyı suçlamak, yaygara koparmak ya da o adama da anlayışsız olmak hoş olmazdı. Zaten orada sahip çıkması, ilgilenmesi önemliydi. Ancak kaldırıma çıktığı için suçlu olduğu kesin.
Sizin dediğiniz konu da doğru. Çevremde bazı kişiler karşıdan karşıya geçerken araç geldiğini görünce ''Beklesin mecbur değilmi, biz yayayız'' şeklinde düşünüyor. Buda apayrı bir cahillik.
Her neyse ki sizde sorunsuz atlatmışsınız, geçmiş olsun.