Merhabalar,
Acelem olduğundan konuyu okumadım, sadece başlığa göre ben de bir kaç kelam etmek isterim.
Bu dünyada eğer birinin kafası çalışmıyor ise okumalıdır ki elinde bir bileziği olsun. En man kafa bile olsa hayatını idame ettirebilsin.
Fakat, birinin kafası çalışıyorsa, kesinlikle ticarete yönlenmelidir.
Okuduğu her yıl ekstra bir zaman kaybıdır.
Zorunlu eğitimi tamamladıktan sonra ticaret yapmalıdır, batsa bile okuyandan üstündür.
Eğer bir zanaat öğreniyorsa, yani kendi ürettiğini pazarlıyor ise bu kişi bence dünyadaki en akıllı insandır.
Ya yazmışlar itibar falan senin evin yok araban yok bişey yok neye itibar edecekler zengin bir iş adamını getrelim bir de öğretmeni bakalım hangisi daha itibarlı görelim
12 sene öğretim gör 4 sene üniversite oku 16 sene peki biz neden 16 sene okuyoruz iyi bir meslek sahibi olup ileri yaşlarda daha rahat hayat sürebilmek için iyi hayat için para lazım para içinde ticaret abi okumanın kimseye faydası yok bir gram beni geliştirmiyor Liseyi 1. Olarak bitirdim 98 not ortalaması ile ilk sınava girdim 483 aldım istediğim bölüm tutuyordu bu sene girdim 300 aldım

Şuan aylık 20-30 bin lira arasında kazancım var. Okuyarak mı elde ediyorum bu parayı hemde yaşım 19 bu yaşta kazanıyorum ne kadar okumuş adam var işi öğret bana diyor

Şu kafayı düzgün yere kullanıp kendini geliştirmek var gerisi yalan