Yok mu detaylı bilgi vermek isteyen gönüllü üyeler
Hocam önceki konuya baktım da gelen cevaplara göre sende spam furyasına katılmışsın sanırım. zamanında
@AlperA.; hocanın açtığı eski konulara denk gelip neymiş la bu pinterest deyip ufak bir hesap açıp deneme yaptım, baktım herhangi bir dönüş olmuyor ulan ne diye uğraşıcam salla gitsin yaaa deyip uğraşmayı bıraktım. zira pinterest sisteminden birşey anlamamıştım sonradan öğrendim ki meğerse dönüşler 1-2 ay sonra başlıyormuş
sonra burda açılan ban konularından biri popüler konular listesine girince bi baktım millet parayı çuvala kürekle dolduruyormuş meğer. gene ulan bu nasıl oluyor diye bir merak geldi. kategorideki konuları bir daha gözden geçirince gördüm ki herkes pin-to-pin'e yönelmiş spam krallığının sınırlarını genişleterek gemisini yürütüyormuş. zamanında reklam kampanyaları yönettiğim için o tıklanan reklamlara kimin nasıl para verdiğini biliyorum ve spam ile gelen tıklamaların reklam verene pek bir fayda sağlamadığını düşündüğümden spam olayı benim mantaliteme ters geliyor hal böyle olunca gene pinterest'ten soğudum.
bu kadar spam yapan adam varken normal birisinin pinterest'te ne şansı olabilir ki diye düşünüyordum ulan genede bir araştırayım bu işi spam yapmadan devam edip de kazanan varmı diye araştırırken r10 dışında denk gelen bir konuda gördüm ki arkadaşın teki spamsız da birşeler yapılabileceğini göstermiş. bu konu sayesinde gene pinterest ile birşeyler yapabilirim umudu doğdu. nasıl bir getiriden bahsediyorsunuz diyen varsa arkadaş tık başı 0.39 pound 0.50 pound arası ve gunde 300 350 tiklama alıyormuş. gayet tatmin edici bir rakam. üstelik pinterestte spamcılara göre hesabın ban yeme riski yok gibi, adsense tarafına birşey diyemem tık saldırısı sıkıntı olabilir.
uzun lafın kısası gene pinterest konusunda umutlandım ama genede spam yapmadan bu işe devam eden arkadaşların önerilerine açığım
Hocam ben size bütün sistemi ücretsiz öğreteceğim gelin pmye ☺️
hocam kaçmayın bir yere bende geliyorum