Merhaba arkadaşlar, daha evvel konu açmış idim fakat geri dönüşler pek olmadı olanlarda geri tekrar dönmedi.

İşi şöyle özetliyeyim, kullanmış olduğum hosting paneli olan WHMCS yazılımını subdomaine taşıyacam. Ana domain adresine tanımlı hosting içerisinde ise istediğim tasarım kullanılacak. Bu tasarım ise themeforest üzerinden satın alındı. Tasarım ise diğer ara sayfaları tarafımca yapıldı. Sadece 3 kısıma ait sayfaları yapamadım. Ki kodlama bilgim olmadığı halde araştırarak yaptım. Bahsettiğim bu 3 sayfa ise domain sorgulama, domain transfer et ve whmcs'nin ana sayfa kısmı olan sayfalar HTML/PHP vs vs. artık şeklinde tasarlanıp teslim edilecek. Ana hosting üzerinde WHMCS ile alakalı bir yazılım kullanılmayacak. Fakat ana domain üzerinde domain sorgulama ve transfer et özellikleri WHMCS kısmında çalışır gibi çalışacak şekilde düzenlenecek. Domain adresini ise özelden ileticem. Daha detaylı bilgi almak isteyen olursa şayet profilimde tanımlı olan whatsapp üzerinden konu linki ile iletişime geçebilir.

Şimdiden geri dönen veya yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Dipnot : Okulum var, hastam var şeklinde işi alıp 2 3 gün sonra oyalayıp geri dönmeyenler lütfen iyi niyetimi suistimal edip benide kendisine yordurmasın. Ödeme %50 iş öncesi kalanı iş sonrası teslim. Hayırlı günler dilerim.