Sizinle hiç uğraşamayacağım şuan, asıl saçma olan şey sizin cümleniz. İnsanların kalbini kırmamak için elimden geleni yapıyorum fakat bazı kişilikler o kadar sınırları zorluyor ki. Saygımdan dolayı susmayı tercih ediyorum. Keyifli günler.
Şuanda daha yanlış bırşey yapıyorsun arkanda o kadar sorumluluk beklerken bu sorumlulukları 1,5 hafta ertelıyorsun buda daha çok stres daha çok probleme yol açacak senın ıçın, ben senın yerınde olsaydım dişimi sıkar tüm sorumluluklarımdan kurtulur öyle kendımı dınlendırmeye çekerdım , şuanda senın yaptığın dınlenme değıl 1,5 hafta bu sorunları düşünmekle geçecek ama hakkında hayırlısı
Ertelemiyorum ki, bu süre zarfında anlık olan işlemleri halledeceğim zaten. Sadece R10'a dalıp gün boyu konuları okuyorum, işlerim geceye kalıyor. Bu sefer uykusuz kalıyorum. İşlerimi yetiştirmek için günlük 1 saatimi ayırsam yeter. Ama bu durumda gün boyu halledemiyorum. Şehir dışına çıkma durumum var bu noktada da elimden geleni yapacağım.
İnşallah, hayırlısı olsun.
Çoğu müşterim anlayışla karşıladı sağ olsun. Neyse, fazla uzatmayayım. Görüşmek üzere.