Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Son zamanlarda sitelerde dalgalanma var gibi. Tesisatçı bir abimizin site sitesine tema ayarladım biraz makale vs. girdim. ufak çaplı da backlink paketi aldım. forum tanıtımı ve sosyal medya çalışması. siteye photoshopta da slider ayarladım 4 tane. kendi sitem gibi ilgilendim nerdeyse. bu aralar dalgalanma var sanırım site bazı kelimelerde geriye gitmiş. o da sanırım yapılan çalışmalarla alakalı diye düşünüyor. ben daha siteyi elime alalı 1 hafta olmuş 2 gün önce de güncelleme tarzı bir haberler çıktı zaten. Benim kendime aldığım ücret 50 tl. kimse bu fiyata uğraşmaz. sadece site kurulumuna bile bu fiyatı isteyenler var yani. Ben işi görülsün diye yaptım bir şeyler amatörde olsa. bu yüzden kimseye yardım destek vs gibi bir şeyler yaparken on kere düşünmek gerek son size patlıyabiliyor. Söylediği bişey yok öyle ama onu kastediyor yani. konulara bin tane etiket girmiş abi. benim yapabileceğim bir şey yok ki. silsem dert silmesem dert. silinmiyor bile hata veriyor panel. ve index almış çoktan. benim yaptığım tema değiştirmek ve yukarıda söylediğim gibi forum ve sosyal medya çalışması. onlarında siteyi geriye atması nerdeyse imkansız. güncelleme bitince oturur diye düşünüyorum ona da güncelleme konularını gösterdim.