ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orijinal olmadigini bilmeyen kişilerde mevcut. Ben bilmeseydim yine kirilacaktır ki?
Üstadım benim yorumum bilmeyenler için değil, size serzeniş. Orjinal çıkmadı dediğiniz halde neden kullandınız sorusuydu. Bilmeden almış olsanız ve sonrasında kırılmış olsaydı daha farklı bir yorum yapardım. Netice olarak firma Türk firması olsaydı Tüketici Hakem Heyetine başvurup bir şansınızı deneyin derdim. Ancak yabancı firma olunca işler çok çetrefilli hale gelebiliyor. Açıklayıcı uygun bir maili tekrar tekrar atıp şansınızı deneyin. Bir dönem febreze araç kokusu damlatıp aracımın konsoluna ve teybime zarar vermişti direk yurtdışı merkezlerine mail attım gelen yanıtta gidip yaptırın faturayı mail atın dediler. Ayrıca Türkiye merkezinden bir yetkilinin numarasını verdiler süreçten haberdar etmem için. Konsolu değiştirip yeni teyp alıp mail attım ve belirttiğim ibana ücreti gönderdiler. Bir de ürünü kullanmaya devam etmem için hediye paketi göndermişlerdi içerisinde kendi ürünlerinin bulunduğu. Bu tamamen isminin lekelenmemesi için firmanın insiyatifiydi. Umarım zararınızı karşılayabilirsiniz.