Yoğun stres ve beraberinde getirdiği ailesel/kişisel sorunlarımdan dolayı yaklaşık 1.5 hafta bilgisayar & telefondan uzak duracağım. Editörlük yaptığım kişiler pek anlayış göstermediler bu duruma ama canları sağ olsun. Onlara da bugün detaylıca bir mesaj göndereceğim.
Ayrıca fazlasıyla çalıştığım kişiler de var. Telefonuma format attım, mesajları yedeklemiştim önceden ama yükleyemedim bir türlü. Rica ediyorum hizmet detayınız hakkında ve kullanıcı adınızı infoautprog@gmail.com 'a iletin. Bugün içerisinde hepsini halletmeyi düşünüyorum. Çünkü biraz kendimi yorgun hissediyorum. Dinlenme ihtiyacında bulundum. Lütfen beni yanlış anlamıyorum, umarım anlayışla karşılarsınız.

@beyuzman; abiye 50 TL borcum vardı, idare ettiği için teşekkür ederim. Geldiğimde gecikme ücretiyle birlikte yollayacağım. Anlayışından dolayı teşekkürler.
- Editörlük yaptığım 2 site var. Film/dizi ile alakalı olan sitenin sahibi Furkan abinin sitesini günlük yarım saat ayırarak halledeceğim. Kullanıcı adını unuttum. Bu konuda sorun olmaz, biraz geciktirdim onu da kusura bakmasın. Diğer abi ile de detaylıca görüşeceğim eğer onaylamaz ise telefonumu satıp iadesini muhakkak gerçekleştireceğim. Eğer çalışmaya devam etmek isterse geldiğimde kaldığım yerden devam edebilirim.

Çalıştığım kişiler; lütfen tekrardan beni yanlış anlamayın. Herhangi bir durumda infoautprog@gmail.com adresine mail atmanız yeterli. Günlük olarak maillerimi kontrol etmek için 10 dakika vakit ayıracağım.
Hesabımı 1 haftalığına tatil moduna alıyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

@PaSaSa; desteğin için çok teşekkürler. Dediklerini bir süre uygulamaya karar verdim.

----------------------
Vicdanım rahat değil fakat dinlenmem benim için iyi gelecek. Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum.
infoautprog@gmail.com bu mail adresim. Her konuda mail atabilirsiniz. Günlük bir süre vaktimi ayırıp kontrol ediyor olacağım. Görüşmek üzere...